Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susijungus reklamos agentūroms – tvirtesnės pozicijos derybose

Dviejų reklamos galiūnų – Prancūzijos „Publicis“ ir JAV „Omnicom“ – susijungimas sukuria didžiausią pasaulyje rinkodaros ir reklamos milžiną, daugelyje šalių po vienu stogu subursiantį ne po vieną rinkos lyderį. Šiam susijungimui konkurencijos institucijos turės pritarti daugiau kaip 40 valstybių.
Derybos
Derybos / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 2 Rinkodara Reklama

„Publicis Gruope“ Lietuvoje jungia žiniasklaidos planavimo bendroves „Starcom MediaVest“, „ZenithOptimedia“, kūrybines agentūras „Publicis“ ir „Leo Burnett“. Po „Omnicom“ sparnu yra BBDO, DDB, TBWA tinklai, atstovaujami ir Lietuvoje, rašo „Verslo žinios“.

Reklamos agentūros „TBWAVilnius“ vadovė Agnė Dulskienė teigė, kad kūrybinėms agentūroms šis susijungimas didesnių pokyčių neatneš.

„Kaip konkuravome su grupės agentūromis, taip ir toliau kovosime dėl savo vietos po saule. Didesne įtaka galės pasidžiaugti žiniasklaidos planavimo agentūros – jos turės tvirtesnes pozicijas, kai derėsis su medijų kanalais“, – sakė A.Dulskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius