-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Swedbank“ Lietuvoje parduoda 11 nekilnojamojo turto objektų

Vienas didžiausių Lietuvoje komercinių bankų „Swedbank“ skelbia parduodantis 11 nenaudojamo nekilnojamojo turto objektų visoje Lietuvoje – kelių buvusių savo skyrių patalpų bei kito, daugiausia už skolas iš gyventojų perimto, turto.
Swedbank
Swedbank / Alvydo Opulskio / 15min nuotr.

Daugelio šių objektų būklė gana prasta, tačiau ir pardavimo kaina – sutartinė. Bankas taip pat nurodo, kad galima ir patalpų nuoma, pirmadienį rašo dienraštis „Vilniaus diena“.

„Natūralu, kad bankas parduoda ar nuomoja banko veikloje nenaudojamą nekilnojamąjį turtą. Dalies patalpų atsisakoma, nes siekiant užtikrinti gerą aptarnavimą ir optimizuojant padalinių tinklą, dalies padalinių veikla perkeliama į naujas patalpas, pavyzdžiui, Vilniuje, Pilaitėje ir Šakiuose“, – sakė „Swedbank“ Administravimo departamento vadovas Gintaras Rakauskas.

Tiesa, parduodamų banko patalpų skaičius gali ir išaugti. Smunkant regiono ekonomikai, banko grupė artimiausią ketvirtį toliau planuoja mažinti padalinių ir darbuotojų skaičių Baltijos šalyse.

Švedijos „Swedbank“ valdomas to paties pavadinimo banko Lietuvoje grupė, pirmąjį šių metų ketvirtį blogų paskolų portfeliui suformavusi 297 mln. litų atidėjinių, per šį laiką patyrė 164 mln. litų nuostolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius