Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Telia“ atnaujino „Ežį“: nauja kainodara ir kita išvaizda

„Telia“ atnaujino 2003 m. lapkričio mėnesį pristatytą išankstinio mokėjimo paslaugą „Ežys“. Neriboto pokalbių plano su 6 gigabaitais duomenų kaina – kone devyni eurai per mėnesį akcijos metu.
„Ežys“
„Ežys“

„Kurdami naują paslaugos kainodarą atsižvelgėme į realius žmonių poreikius, siekdami sudaryti galimybę kiekvienam žmogui pasirinkti tai, kuo jis pats naudojasi“, – sako „Telia“ privačių klientų vadovas Havalas van Drumptas.

Esami ir nauji „Ežio“ naudotojai galės rinktis iš naujų mokėjimo planų: tik pokalbių ir žinučių, tiek mobiliųjų duomenų, arba kartu. Pavyzdžiui, mobilųjį telefoną tik bendravimui naudojantys žmonės galės 30-čiai dienų užsisakyti 200 minučių ir 6 tūkst. SMS suteikiantį planą už 2,19 euro, tačiau 2 GB duomenų planą pabrangintų daugiau nei dvigubai.

Mėgstantys naršyti už 2,59 Eur/mėn. gaus 2 gigabaitus duomenų. Tie, kam reikia ir pokalbių, ir gigabaitų, galės rinktis šiuos du planus jungiantį pasiūlymą už 4,78 Eur/mėn. ir papildomai gaus neribotus „Facebook“, „Messenger“, „Spotify“ ir „Tidal“ duomenis.

„Ežio“ vartotojai, užsisakę mokėjimo planus „Ramu“, „Verta“ ar „Viskas“, galiojančius 30 dienų ir atsinaujinančiais automatiškai, neišnaudotus mobiliuosius duomenis persikels į kitą mėnesį. Pavyzdžiui, užsisakius neribotų pokalbių planą VERTA su 2 GB duomenų ir per 30 dienų išnaršius tik 1 GB, planui automatiškai prasitęsus likęs nepanaudotas 1 GB persikels į kitą mėnesį, taigi vietoje 2 GB žmogus turės visus 3 GB duomenų. Perkeliami duomenys kaupsis tol, kol bus automatiškai pratęsiamas plano galiojimas.

Papildomai siūlomas neribotas duomenų srautas „Facebook“, „Messenger“, „Spotify“ ir „Tidal“ programėlėms.

„Iki šiol turėjome daug planų, iš kurių buvo galima susikurti daug skirtingų kombinacijų. Tačiau tokia kainodara buvo pernelyg paini, todėl planų kombinacijų skaičių sumažinome beveik keturis kartus“, – teigia H.van Drumptas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius