Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The New York Times“ vėl skaičiuoja pelną

Prestižinis amerikiečių laikraštis „The New York Times“ trečiadienį pranešė pirmąjį šių metų ketvirtį savo internetinio puslapio registruotų skaitytojų skaičių padidinęs daugiau nei 300 tūkst., kas leido vėl gauti pelno.
„The New York Times“ redakcija Niujorke
„The New York Times“ redakcija Niujorke / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Grynasis laikraščio pelnas siekė 13,2 mln. JAV dolerių, palyginti su 8,3 mln. JAV dolerių nuostoliu prieš metus tuo pačiu laikotarpiu.

Pajamos padidėjo 5,1 proc. iki 399 mln. JAV dolerių. Daugiausia tam įtakos turėjo registruotų skaitytojų skaičius padidėjimas bei didesnės pajamos iš internetinės reklamos.

„Šie rezultatai rodo, kad mūsų skaitmeninė strategija ne tik yra tvirta ir turi potencialą, leisiantį pasiekti didesnę auditoriją, bet ir gauti papildomų pajamų“, – sakė „New York Times Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius Markas Thompsonas.

„The New York Times“, kurį Jungtinių Valstijų prezidentas ne kartą yra pavadins „žlungančiu“ laikraščiu, teigia, kad skaitytojų gretos padidėjo būtent dėl to, kad laikraštis itin daug dėmesio skiria naujajai JAV administracijai.

Daugiau skaitytojų laikraštis nusprendė pritraukti ir pristatydamas savo versiją ispanų kalba bei plėsdamas redakciją Australijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius