-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TransferGo Lithuania“ gavo elektroninių pinigų licenciją

Lietuvių Didžiojoje Britanijoje įkurtas tarptautinių finansinių perlaidų startuolis „TransferGo“ gavo elektroninių pinigų licenciją Lietuvoje.
Daumantas Dvilinskas
Daumantas Dvilinskas / Asmeninio archyvo nuotr.

Lietuvos bankas pranešė įmonei išdavęs tokią licenciją. Nurodoma, kad įmonė teiks el. pinigų leidimo ir išpirkimo, kredito pervedimo ir pinigų perlaidų paslaugas.

Vienintelė „TransferGo Lithuania“ akcininkė yra Jungtinės Karalystės „TransferGo Holdings“, taip pat valdanti mokėjimo įstaigą „TransferGo“.

Apie tai, kad „TransferGo“ siekia el. pinigų licencijos Lietuvoje įmonė pranešė pernai rugpjūtį. Tuomet teigta, kad įmonė galės teikti paslaugas visose Europos Sąjungos (ES) šalyse.

Iki šiol „TransferGo“ veiklą prižiūrėjo Jungtinės Karalystės finansinių paslaugų priežiūros tarnyba, o licencija leido bendrovei atlikti tik tarptautinius finansinius pervedimus.

„TransferGo“ būstinė yra įsikūrusi Londone, tačiau didžioji dalis darbuotojų dirba Vilniuje. Nemaža dalis klientų yra lietuviai, gyvenantys Jungtinėje Karalystėje, Lietuvoje ar kitose ES šalyse.

Bendrovė veikia 47 šalyse ir turi per 650 tūkst. registruotų klientų, joje dirba apie 100. Per metus per jos platformą persiunčiama apie 400 mln. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius