Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danutė Mažeikaitė: stabdyti „Neoturo“ veiklą Turizmo departamentas delsė

Bankrutuojančio kelionių organizatoriaus „Neoturo“ veiklos pažymėjimą Valstybės turizmo departamentas sustabdė tik po kurio laiko, teigia Lietuvos turizmo asociacijos prezidentė Danutė Mažeikaitė. Pasak jos, kol nebus sutvarkyta rinkos priežiūra, bankrotai tęsis.
Vyras su maišu ant galvos laiko Lietuvos vėliavėlę ir pinigus
Bankrotas / BFL nuotr.
Temos: 2 Turizmas Bankrotas

„Štai Turizmo įstatyme numatyta, kad bankroto ir nemokumo atveju kelionių organizatoriaus veiklos pažymėjimas panaikinamas tą pačią dieną, tai yra jau tą pačią dieną stabdomi būsimi kelionių pardavimai. Todėl man nesuvokiama, kaip nutiko, kad nors kelionių organizatorius „Neoturas“ informavo Valstybinį turizmo departamentą apie savo nemokumą šių metų rugpjūčio 21 dieną, jo veiklos pažymėjimas buvo panaikintas tik prabėgus porai savaičių – rugsėjo 5 dieną“, – interviu „Verslo žinioms“ sakė D.Mažeikaitė.

Jos teigimu, šiandien akivaizdu viena: kol nesutvarkysime turizmo rinkos priežiūros, skandalingi turizmo įmonių bankrotai Lietuvoje nesibaigs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius