Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtingiausias Indijos gyventojas šalies rinkoje ketina pasiūlyti nemokamus išmaniuosius telefonus

Turtingiausias Indijos gyventojas Mukeshas Ambanis penktadienį pareiškė, kad jo telekomunikacijų įmonė „Jio“ pasiūlys nemokamus išmaniuosius telefonus.
Mobilusis telefonas
Mobilusis telefonas / 123rf.com

„Šis revoliucinis įrenginys, kurį pavadinome „JioPhone“, ir maži „Jio“ tarifai 1,3 mlrd. didžiausios pasaulyje demokratijos piliečių leis pasinaudoti visa skaitmeninio gyvenimo galia“, – pareiškė jis.

Magnatas pažymėjo, kad telefonas turėtų pasirodyti nuo rugsėjo mėnesio.

Anot jo, klientams už šį 4G ryšį palaikantį telefoną tereikės sumokėti 1,5 tūkst. rupijų (23,32 JAV dolerio) užstatą, kuris po trejų metų bus grąžintas.

Nuo tada, kai pradėjo veikti M. Ambanio „Reliance Jio“ 4G tinklas, kuriame siūlomi nemokami balso skambučiai ir gerokai pigesni duomenų perdavimo planai, privertę konkurentus apkarpyti savo tarifus, dar nepraėjo nė metų.

2016 metų rugsėjį pradėjusi veikti „Jio“ jau turi 125 mln. abonentų.

Žinia apie nemokamą telefoną turėtų sudominti ne tik Indijos ryšio operatorius, bet ir išmaniųjų telefonų gamintojus, ypač Pietų Korėjos „Samsung“ ir Kinijos „Xiaomi“, kurie šiuo metu valdo didžiausias Indijos išmaniųjų telefonų rinkos dalis.

IT tyrimų įmonės IDC skaičiavimais, „Samsung“ užima 28 proc. Indijos išmaniųjų telefonų rinkos, o beveik 14 proc. šalyje parduodamų telefonų yra pagaminti „Xiaomi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius