Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tvarus 15min augimas – arčiausiai Nr. 1 per portalo istoriją

15min, užtikrintai įsitvirtinęs antroje skaitomiausių lietuviškų naujienų portalų pozicijoje, ir toliau tęsia tvarų augimą. Balandžio mėnesį portalas priartėjo mažiausiu skirtumu prie pirmosios pozicijos. Maža to, 15min balandį triskart iškopė į Nr. 1 poziciją, rodo oficialūs „Gemius“ reitingai, kuriais vadovaujasi visa naujienų portalų rinka.
15min
15min / 15min nuotr.

Praėjusį mėnesį 15min kiekvieną dieną vidutiniškai skaitė 438 794 žmonių. Portalas savo vidutinę dienos auditoriją augina jau trečią mėnesį iš eilės. Nuo pirmoje pozicijoje esančio naujienų portalo „Delfi“ 15min atsilieka vos 36 400 dienos vartotojų ir tai yra mažiausias visų laikų skirtumas tarp šių dviejų portalų.

15min nuotr./Vidutinės dienos auditorijos augimas (2024 m. balandis)
15min nuotr./Vidutinės dienos auditorijos augimas (2024 m. balandis)

Skaitytojus balandžio mėnesį portale pasitiko atnaujinta Sveikatos rubrika, papildyta ne tik tradicinėmis medicinos, bet ir sveikatingumo bei ilgaamžiškumo temomis.

Į portalą po kelerių metų pertraukos vėl sugrįžo didžiosios viktorinos, kurios planuojamos kas ketvirtį kaip išskirtinė vertė prenumeratoriams. Taip pat pristatyta iniciatyva ŽALIAS, kurioje publikuojama aktuali informacija klimato kaitos, taršos, aplinkosaugos ir tvarių iniciatyvų klausimais.

15min nuotr./Vidutinė dienos auditorija (2024 m. balandis)
15min nuotr./Vidutinė dienos auditorija (2024 m. balandis)

„Savo sėkmę redakcijoje matuojame pagal tai, kokį pokytį visuomenei atneša mūsų žurnalistų darbai ir kaip mums pavyksta informuoti visuomenę skirtingomis temomis. Džiaugiamės, kad institucijos reaguoja į mūsų žurnalistinius tyrimus, o skaitytojams galime pasiūlyti platesnį temų spektrą“, – sako 15min vyriausiasis redaktorius Vaidotas Beniušis. 

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Vaidotas Beniušis
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Vaidotas Beniušis

Portalas 15min priklauso lietuviško kapitalo bendrovei UAB „15min“. Įmonei taip pat priklauso spausdintiniai žurnalas „Žmonės“, „Legendos“ ir „Ji“. UAB „BNS“ yra UAB „15min“ dukterinė įmonė, kuriai priklauso to paties pavadinimo didžiausia Lietuvoje naujienų agentūra BNS.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius