-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tyrimas: privatūs klientai komerciniams bankams atlaidūs

Pastaraisiais metais komerciniams bankams negailima kritikos dėl didelių paslaugų įkainių, nelanksčios ir apsidraudėliškos kreditavimo politikos, tačiau rinkos tyrimai rodo, kad verslo ir privatūs klientai yra patenkinti bankų teikiamomis paslaugomis.
Kiaulė taupyklė
Kiaulė taupyklė / 123rf.com nuotr.

Verslininkai tokiais rezultatais tikėti nelinkę ir sako, kad problemų bendraujant su bankininkais nesumažėjo, penktadienį rašo „Verslo žinios“.

Lietuvos privatūs ir verslo klientai komerciniais bankais yra patenkinti labiau nei Estijos ir Latvijos bankų klientai, rodo rinkos tyrimų bendrovės „EPSI Baltic“ duomenys, gauti šių metų viduryje apklausus 5 tūkst. respondentų Baltijos šalyse.

Anot „EPSI Baltic“, kuri klientų, besinaudojančių mažmeninės bankininkystės, draudimo, telekomunikacijų ir viešosiomis paslaugomis, poreikių patenkinimo tyrimus įvairiose Europos šalyse „EPSI Baltic“ atlieka nuo 2005-ųjų, Lietuvos klientų pasitenkinimo vidurkis – 75-85 taškai, kai Estijoje jis siekia 65-75, Latvijoje – 70-75 taškus iš 100 galimų.

„Lietuvos klientų vertinimai beveik visada būna labiau optimistiniai nei kitose Baltijos valstybėse. Panašu, kad tai mentaliteto specifika – Lietuvoje žmonės kiek palankiau žiūri į šalyje veikiančias paslaugų bendroves“, – sako „EPSI Baltic“ generalinė vadybininkė Baltijos regionui Jelena Avanesova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius