-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UAB „ITAINA“ išlaikė stabilią apyvartą

Alkoholinių gėrimų gamintoja UAB „ITAINA“ 2009 m. pasiekė 35,6 mln. litų apyvartą. Operatyviai reaguodama į rinkos pokyčius, reorganizuodama gamybą ir pateikdama naujus sprendimus klientams, bendrovė išlaikė stabilius rezultatus.
Alkoholio vartojimo įpročiai – tai žmonių savimonės dalis. Todėl valstybės kova su per dideliu alkoholio vartojimu turi prasidėti tos savimonės ugdymu.
UAB „ITAINA“ išlaikė stabilią apyvartą. / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Rinka

UAB „ITAINA“ apyvarta 2008 m. buvo 35,2 mln. litų.

„Nuolat tobuliname produktus ir investuojame į gamybą, kad patenkintume vartotojų lūkesčius. Praėjusiais metais, reaguodami į pasikeitusią ekonominę situaciją, visą dėmesį sutelkėme į mums svarbiausias gėrimų kategorijas. Asortimento optimizavimas, lanksti gamyba ir klientų rato didinimas leido išlaikyti stabilius rezultatus“, – sako UAB „ITAINA“ direktorius Sigitas Zaikauskas.

Šiais metais UAB „ITAINA“ planuoja naujas investicijas į produktų vystymą ir dar aukštesnės produktų kokybės užtikrinimą. Tikimasi, kad šios investicijos leis pasiekti stabilų augimą ir Lietuvos, ir eksporto rinkose.

Bendrovė šiuo metu eksportuoja produkciją į Baltijos regiono, kitas ES šalis ir JAV. Praėjusiais metais eksportas sudarė 5 proc. pardavimų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius