Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ūkio bankas: visi duomenys, pateikiami internetinėje bankininkystėje, bus paskelbti iškart po apskaitos tikslinimo

Antradienį Šiaulių bankas pradėjo aptarnauti buvusius Ūkio banko klientus. Dėl šios priežasties nuo ryto istoriškai buvusiame Ūkio banko Eta banke (t.y. elektroninėje bankininkystėje) klientai gali matyti jų į Šiaulių banką perkeltų lėšų ir įsipareigojimų dalis.
Žmonės prie Šiaulių banko skyriaus Kaune
Žmonės prie Šiaulių banko skyriaus Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Klientų lėšos ir įsipareigojimai, likę Ūkio banke, internetinėje bankininkystėje bus išviešinti iškart, kai tik bus galutinai užbaigtas banko apskaitos tikslinimas, įvykdžius Ūkio banko išskaidymą. Bet kuriuo atveju klientų lėšos ir įsipareigojimai į Šiaulių banką pereis taip, kaip iki šiol buvo viešai pristatoma.

Siekiant maksimaliai operatyviai pradėti Ūkio banko klientų aptarnavimą Šiaulių banke, Ūkio banko skaidymas buvo ir yra vykdomas dviem etapais. Pirmuoju etapu buvo išskaidyta viskas (apie 99,5 proc. visų klientų lėšų ir įsipareigojimų), kas nekėlė jokių diskusinių (bankinių, techninių ir informacinių ir pan.) klausimų. Šiuo metu yra vykdomas antrasis skaidymo etapas, kurio metu bus užbaigtas likusių (apie 0,5 proc.) klientų lėšų ir įsipareigojimų priskyrimas Ūkio bankui arba Šiaulių bankui.

Ūkio bankas prašo klientų supratingai reaguoti į vykdomus darbus. Pačiu artimiausiu metu skaidymo procesas bus visiškai užbaigtas ir visi Ūkio banko klientai galės pamatyti tikslius savo lėšų ir įsipareigojimų išrašus.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius