Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Unijų indėlininkai jau atsiėmė daugiau nei pusę draudimo išmokų sumos

Nacionalinės kredito unijos ir „Švyturio taupomosios kasos“ indėlininkai jau atsiėmė daugiau nei pusę valstybės įmonės „Indėlių ir investicijų draudimas“ iki šiol pervestos draudimo išmokų sumos bankui „Danske Bank“, per kurį mokamos draudimo išmokos šių unijų indėlininkams.
Pinigai
Pinigai / BFL nuotr.

„Draudimo įmonė jau yra pervedusi draudimo išmokų visiems „Švyturio taupomosios kasos“ ir daliai Nacionalinės kredito unijos indėlininkų už bendrą 71 mln. 575 tūkst. litų sumą“, – pranešime spaudai cituojams „Indėlių ir investicijų draudimo“ direktoriaus pavaduotojas Darius Čerka.  

ketvirtadienio 15 val. „Danske Bank“ duomenimis, draudimo išmokas gavo 1815 Nacionalinės kredito unijos ir „Švyturio taupomosios kasos“ indėlininkų, jiems išmokėta daugiau nei pusė (41,7 mln. Lt) visos iki šiol draudimo įmonės pervestos draudimo išmokų sumos.

Dauguma indėlininkų, kurie kreipėsi dėl draudimo išmokų, yra privatūs asmenys.

Dėl draudimo įmonės pervestų išmokų į „Danske Bank“ jau kreipėsi 1546 Nacionalinės kredito unijos indėlininkai ir 269 „Švyturio taupomosios kasos“ indėlininkai. Atitinkamai Nacionalinės kredito unijos indėlininkams jau išmokėta 32,1 mln. litų draudimo išmokų, o „Švyturio taupomosios kasos“ indėlininkams – 9,6 mln. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius