Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

V.Pranckietis neprognozuoja, ar Seimas pritars Vyriausybės mokesčių reformai

Seimo pirmininkas mano, kad Vyriausybė artimiausiu metu pristatys esminių mokesčių sistemos pakeitimų. Viktoras Pranckietis neprognozuoja, ar visus juos patvirtins ir Seimas.
Kandidatas į STT vadovus Žydrūnas Bartkus prisistato Seimui
Seimo posėdis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kitą savaitę Vyriausybė yra pažadėjusi atnešti tuos pokyčius ir siūlomus pakeitimus mokestinėje sistemoje, kurie bus pristatyti pradžioje koalicijoje, toliau bus diskutuojama (...) Pagal tai, kiek dabar paskelbta, atrodo, kad turėtų būti esminės reformos, o ką mes patvirtinsime Seime, bus matyti po diskusijų“, – Žinių radijui trečiadienį sakė V.Pranckietis.

Premjeras Saulius Skvernelis praėjusią savaitę teigė, kad Vyriausybės siūlymai dėl mokesčių ir pensijų sistemos reformos gali būti paviešinti balandžio 16 dieną.

Vyriausybė kovo pradžioje pranešė, kad rengiama struktūrinė reforma, apimanti mokesčių, inovacijų, švietimo, sveikatos, pensijų reformas bei naujos šešėlinės ekonomikos mažinimo priemones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius