-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Putinas ir D.Medvedevas ignoruos Pasaulio ekonomikos forumą Davose

Kaip praneša kanalas RBK, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nedalyvaus Pasaulio ekonomikos forume 2015 metais. Apie tai kanalą informavo Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas. Įkandin V.Putino vykti į Davosą atsisakė ir premjeras Dmitrijus Medvedevas.
Dmitrijus Medvedevas
Dmitrijus Medvedevas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

V.Putinas Davoso forume dalyvavo 2009 metais, tuomet jis buvo vyriausybės vadovas. D.Medvedevas Davose lankėsi 2011 m. kaip Rusijos prezidentas.

Tąkart Dmitrijus Medvedevas paragino gerbti „nacionalinius demokratijos modelius“, nes tai šalies pranašumas, o ne trūkumas. „Taip, mes turime trūkumų. Rusija labiausiai patyrė ekstremizmo ir terorizmo iššūkius. Rusija neapdrausta nuo klaidų", – tąkart kalbėjo D.Medvedevas.

Anksčiau agentūra „Bloomberg“ skelbė, kad V.Putiną forume galimai pakeis D.Medvedevas. Bet ši informacija nepasitvirtino.

Vistik strateginiais forumo partneriais liks du Rusijos bankai, kuriems taikomos ES sankcijos – VTB ir „Sberbank“. Visi 100 šio renginio partnerių moka vienodą metinį mokestį – 600 tūkst. Šveicarijos frankų (622 tūkst. JAV dolerių).

Dar vienas Rusijos bankas, kuriam taikomos ES sankcijos – „Vnešekonombank“ (VEB) – planuoja siųsti į Davosą valdybos pirmininką Vladimirą Dmitrijevą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius