Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valentino dienos verslas: prancūzas moteris virkdo už pinigus

35-erių metų Nicolas Garreau surado naują verslo nišą. Paryžiuje jis įsimylėjusius vyrus moko, kaip pasipiršti, kad jų brangiosios apsiverktų.
Paryžiaus miestas jau tapo romantikos sinonimu
Paryžiaus miestas jau tapo romantikos sinonimu / 123rf.com nuotr.

Artėjant Valentino dienai, vis daugiau vyrų moterims pasiperša Paryžiuje. Todėl N.Garreau, aeronautikos mokyklos absolventas, sugalvojo padėti vyrams sukurti neužmirštamas sužadėtuves.

Jis pastebėjo, kad moterų lūkesčiai dažnai neatitinka to, ką joms pasiūlo vyrai. Tyrimai rodo, kad kas trečias vyras moteriai pasiperša lovoje, tuo metu apie 90 proc. moterų tikisi, kad jų sužadėtuvės primins pasaką, jų mylimieji atsiklaups paduodami joms sužadėtuvių žiedą.

Tačiau vyrai pirštis ne itin mėgsta. Kitas tyrimas rodo, kad daugumai vyrų tai yra baisiau nei interviu dėl darbo ar šuolis parašiutu ir netgi plaukimas su rykliais.

N.Garreau siūlo net 30 skirtingų būdų pasipiršti. Tarp jų – ir Pelenės karieta, 1000 raudonų rožių jachtoje, limuzinas ar asmeninė žinutė ant Eifelio bokšto.

Romantiško pasipiršimo kaina svyruoja nuo 290 iki 16 tūkst. eurų. Per aštuonerius metus šio prancūzo paslaugomis esą susidomėjo 1200 vyrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius