-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valstybės kovai su COVID-19 paremti SEB Lietuvoje skyrė 100 tūkst. eurų

SEB bankas Lietuvoje skyrė 100 tūkst. eurų finansų ministro Viliaus Šapokos įkurtam COVID-19 pasekmių mažinimo fondui. SEB banko teigimu, nuo pat koronaviruso proveržio pradžios Lietuvos visuomenė demonstruoja ypatingą vienybę kovodama su kilusia grėsme, kuriai įveikti būtinas visų šalies institucijų, gyventojų ir verslo indėlis.
SEB bankas Kaune
SEB bankas Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Esame įsitikinę, kad tik veikdami išvien, telkdami valstybės, visuomenės ir verslo pastangas, sugebėsime atremti koronaviruso keliamą grėsmę. Būdama viena didžiausių šalies finansų institucijų ir aktyvus bei atsakingas Lietuvos visuomenės narys, norime prisidėti prie kovos su kilusia krize ir jos padarinių mažinimo“, – teigia Raimondas Kvedaras, SEB banko Lietuvoje prezidentas.

COVID-19 pasekmių mažinimo fondu rūpinasi Prezidentės Dalios Grybauskaitės vadovaujama žymių šalies medikų, mokslininkų ir verslo atstovų komanda. Fondo lėšos bus skiriamos pagalbai tiems, kuriems jos labiausiai reikia. Pirmosios surinktos lėšos bus skiriamos medikams ir ligoniams – perkamos asmens apsaugos priemonės, reagentai ir kita medicinos įranga.

„Esame nepaprastai dėkingi gydytojams ir sveikatos apsaugos specialistams, institucijoms, organizacijoms ir savanoriams, pasiaukojamai dirbantiems priešakinėse kovos su virusu linijose. Tiesiame pagalbos ranką valstybei, kurioje gyvename ir dirbame, ir jos visuomenei“, – sako SEB banko Lietuvoje vadovas.

Padėti mažinti COVID-19 proveržio pasekmes SEB bankas siekia ir skirdamas tiesioginę paramą fondui, ir netiesiogiai – atlikdamas savo kaip finansų institucijos vaidmenį vykdo kritinę funkciją šalyje (užtikrina mokėjimus, klientams teikia būtinas finansų paslaugas ir pan.). Karantino metu SEB bankas tęsia kasdienius veiklos procesus, daugelį paslaugų teikdamas nuotoliniu būdu, taip pat aktyviai bendradarbiauja su paskolų gavėjais, kurie dėl COVID-19 protrūkio susiduria su laikinais finansiniais sunkumais.

Portalas 15min remia geras iniciatyvas ir prisideda prie jų nemokamai transliuodamas šio fondo reklamos skydelius. Kviečiame prie kovos su COVID-19 prisijungti ir kitus partnerius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius