-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vietoje mineralinio – vanduo iš čiaupo

Ekonominio nuosmukio metu žmonės ėmė mažiau pirkti mineralinio ir geriamojo vandens ir vis dažniau geria vandenį namie iš čiaupo.
Specialistai teigia, kad gerti vandenį iš čiaupo – nepavojinga.
Specialistai teigia, kad gerti vandenį iš čiaupo – nepavojinga. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Bakterijos

Kaip pranešė LTV Naujienų tarnyba, mineralinio ir geriamojo vandens gamintojai sako pastebėję, kad žmonės šių produktų pastaruoju metu perka vis mažiau. Žurnalistų parduotuvėse kalbinti žmonės tvirtino, kad dabar iš tiesų dažniau susimąsto, pirkti geriamąjį vandenį, ar pirkti mineralinį.

Tuo tarpu specialistai teigia, kad didžiuosiuose miestuose gyvenantys žmonės iš čiaupo gali gerti vandenį be jokio pavojaus. Bakterinis vandens užterštumas normą viršija nebent kai kuriuose mažesniuose miestuose. Atsargesniems geriant vandenį iš čiaupo patariama būti Kretingos, Klaipėdos, Palangos, Šilutės gyventojams – dėl didesnio chloro kiekio čia žmonėms specialistai siūlo verčiau gerti sultis ar pirktinį vandenį.

Specialistai teigia, jog kai kuriose vietovėse žmonės skundžiasi, jog vanduo iš čiaupo nemalonaus skonio, rusvos spalvos, tačiau ekspertai ramina, jog tai sveikatai nekenkia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius