Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilmos „prizas“: metai gyvybės draudimo ir galimybė pasirašyti sutartį su banku dar 15-ai metų

Vilma nudžiugo, sulaukusi „Swedbank“ konsultantės skambučio – pasirodo, laimėjo nemokamą gyvybės draudimą vieneriems metais. Nuvykusi į banką, moteris nuliūdo, mat įsipareigoti draustis gyvybę ji turėjo 15 metų, ir tik vieneri – nemokami.
Kauliukai
Kauliukai / Fotolia nuotr.

„Nieko nepildžiau, jokioje loterijoje nedalyvavau, o laimėjau. Pasirodo, užteko to, kad kažkur kažką pirkau“, – pasakojo Vilma.

„Swedbank“ loterijoje ji laimėjo nemokamą gyvybės draudimą vieneriems metams. Nudžiugusi nuvažiavo į banko filialą pasirašyti sutarties.

„Man padavė standartinę banko gyvybės draudimo sutartį, kuri galios iki kol man sukaks 55 metai“, – pasakojo Vilma. Dabar jai yra 40 metų, vadinasi, sudaryti sutartį su banku turėtų penkiolikai metų, iš kurių tik metai būtų nemokami.

Atidžiai paskaičiusi sutartį, Vilma jos nepasirašė ir iš banko skyriaus taip ir išėjo nepriėmusi savo „laimėjimo“.

„Swedbank“ atstovas spaudai Saulius Abraškevičius 15min.lt pasakojo, kad bankas tikrai vykdė tokią loteriją, kurios metu dovanojo gyvybės draudimą vieneriems metams. Laimėtojų buvo nemažai – jie galėjo prizu pasinaudoti patys arba perduoti jį artimiesiems.

Tačiau, pasak jo, gyvybės draudimo sutartys yra specifinės ir būtinai sudaromos iki kol žmogus sulauks tam tikro amžiaus.

Tiesa, S.Abraškevičius informavo, kad po nemokamų draudimo metų banko klientas bus informuotas apie tai, kad už likusį laikotarpį reikės mokėti įmokas, ir jis, jeigu norės, sutartį galės nutraukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius