-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus biržoje pirmadienį daugiausia dėmesio sulaukė „Agrowill“ vertybiniai popieriai

Pirmadienio prekybos sesijos metu Vilniaus vertybinių popierių biržoje vyravo neigiamos nuotaikos. VSE indeksas koregavosi 1,53 procento, o apyvarta siekė tik 212 tūkstančių eurų, praneša investicinis bankas „Finasta“.
Boružėlė ant kviečių
Vilniaus biržoje pirmadienį daugiausia dėmesio sulaukė „Agrowill“ vertybiniai popieriai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Daugiausia  investuotojų dėmesio sulaukė „Agrowill“ bendrovės vertybiniai  popieriai. Šių kaina krito 1,36 procento iki 0,145  EUR, o apyvarta  perkopė 50 tūkstančių eurų. Šios restruktūrizuojamos bendrovės  akcijos jau kelintą prekybos sesiją iš eilės masina investuotojus ir yra  vienos aktyviausiai prekiaujamų. Daugiau jokios kitos bendrovės  vertybinių popierių apyvarta neperkopė nei 25 tūkstančių eurų.  Tikėtina, jog investuotojai laukia būsimų bendrovių antrojo ketvirčio  rezultatų ir dėl to nepriiminėja investicinių sprendimų pirkti ar  parduoti bendrovių akcijas.  

Talino biržoje buvo pasiekta didžiausia apyvarta iš visų trijų Baltijos  šalių. Tačiau taip pat buvo vasariškai neaktyvi ir  tesiekė 271  tūkstantį eurų.  Aktyviausiai buvo prekiauta „Silvano Fashion Group“  vertybiniais popieriais. Šių kaina koregavosi netgi 2,5 procento iki  3,51 euro, o apyvarta perkopė net 115 tūkstančių eurų. Be jau  minėtos bendrovės tik dar vienos įmonės apyvarta perkopė 50  tūkstančių eurų. Tai buvo „Olympic Entertainment Group“. Šios  bendrovės vertybiniai popieriai taip pat koregavosi – 2,88 procento  iki 1,35 euro. Kaip ir Vilniaus vertybinių popierių biržoje tikėtina, jog  apyvartas kiek pagyvinti galėtų bendrovių būsimi antrojo ketvirčio  rezultatai. 

Rygos vertybinių popierių biržoje ir toliau nieko naujo. Buvo pasiekta  tradiciškai nedidelė apyvarta siekusi 27 tūkstančius latų. Aktyviausiai  kaip jau tapę įprasta buvo prekiauta farmacijos bendrovės  „Olainfarm“ vertybiniais popieriais kurių buvo perleista už 12  tūkstančių latų. Daugiau jokios kitos bendrovės akcijų apyvarta  neperkopė net 5 tūkstančių latų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius