-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilnietė skundžiasi nekokybiškai nulakuotais nagais

Vilnietė Juliana 15min.lt skundėsi, kad gražūs nagai po jų lakavimo grožio salone tebuvo tik tris dienas, nors puošti rankas lakas turėjo tris savaites. Tačiau specialistai esą klaidas ištaisyti atsisakė.
Manikiūras
Lakuojami nagai / ikrauk.lt reporterio Deivido Leiliono nuotr.

„Aš buvau išpeikta, aprėkta, apipilta viskuo negražiu nuo galvos iki kojų. Beje, ta vadovė pasakė, kad pas ją tas pats ilgalaikis lakavimas ir trijų dienų neišbūna“, – skundėsi Juliana.

Jai viename Vilniaus salonų specialistai atliko ilgalaikio lakavimo procedūrą. Juliana buvo informuota, kad lakas laikysis iki trijų savaičių, tačiau moteriai lakas trupėti esą pradėjo jau po trijų dienų.

„Kreipiausi į saloną po 5 dienų, paprašiau, kad pašalintų savo darbo defektą, pasakiau, jog kreipiausi į vartotojų teisių apsaugą ir specialistai patvirtino, jog jie turi pašalinti defektą“, – pasakojo moteris.

Būtent tada specialistai ir atsisakė grąžinti jai pinigus ar pakartoti procedūrą: „Ant manęs taip nėra dar šaukę, tarytum būčiau ką pavogusi. Aš noriu tik to, kas man priklauso – sumokėtus pinigus atitinkančios, kokybiškai suteiktos paslaugos.“

Vartotojų teisių apsaugos tarnyba 15min.lt paaiškino, kad tokiu atveju į paslaugos teikėją reikia kreiptis raštu. Jie per dešimt dienų turi atsakyti. Jei atsisakoma grąžinti pinigus ar pataisyti defektus, tuomet galima kreiptis į Vartotojų teisių apsaugos tarnybą.

Reiškiant bet kokias pretenzijas dėl esą nekokybiškai atlikto darbo būtina turėti išsisaugojus paslaugų suteikimą įrodantį dokumentą, pavyzdžiui, mokėjimo kvitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius