Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje vyksta didžiausias ekonomikos forumas „Lietuvos Davosas“

Vilniuje ketvirtadienį 17-ą kartą vyksta didžiausias ekonomikos forumas „Lietuvos Davosas“. Šių metų renginio tema – „Technologinė pažanga konkurencingesniam verslui, visuomenės gerovei, stipriai valstybei“, pranešė organizatoriai.
Apsnigtas Vilnius
Apsnigtas Vilnius / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.
Temos: 1 Lietuva

„Tradiciškai subursime Lietuvos verslo, politikos ir visuomenės lyderius tartis ir siekti ne tik ekonominės bei technologinės, bet ir gynybinės Lietuvos valstybės pažangos, visuotinio gynybos modelio ir gynybos pramonės plėtros. (...) Taip pat tarsimės ir dėl tvaraus gynybos finansavimo, ir dėl sprendimų, tiek politinių, tiek ir susijusių su Lietuvos verslininkų lyderyste“, – teigiama pranešime.

„Lietuvos Davose“ šiemet vyks 27 sesijos ir keli atskiri forumai.

Diskusijose dalyvaus ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė, finansų ministrė Gintarė Skaistė, aplinkos ministras Simonas Gentvilas, Valstybinės energetikos reguliavimo tarybos (VERT) pirmininkas Renatas Pocius, „Teltonikos“ grupės įkūrėjas Arvydas Paukštys, „Invegos“ vadovas Dainius Vilčinskas, „Elektrum Lietuvos“ vadovas Marynas Giga, „Unicorns Lithuania“ vadovė Inga Langaitė, „Litgrid“ vadovas Rokas Masiulis ir kiti Vyriausybės, Seimo nariai, valstybės institucijų, įmonių vadovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius