Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslininkų galvosūkis – įmokų iš klientų surinkimas: siūlo nesudėtingą išeitį

Pandemijai paspartinus elektroninių parduotuvių augimo tendencijas, elektroninės prekybos terpėje atsirado vis daugiau verslų, ieškančių būdų, kaip sutaupyti bei supaprastinti įmokų rinkimo procesus. Vienas tokių būdų – tai mokėjimo inicijavimo paslauga (MIP), įgalinanti internetines parduotuves įmokas iš klientų surinkti paprastai bei pigiai.
Elektroninė prekyba
Internetinė prekyba / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kitaip tariant, MIP yra paslauga, kuria pasinaudodamos el.parduotuvės gali ypač paprastai surinkti mokėjimus už prekes ar paslaugas iš pirkėjų, turinčių sąskaitą banke ar kitoje finansų įstaigoje.

Augantis įmokų surinkimo poreikis

Anot „Conto QuickPay“ mokėjimų inicijavimo bei kitas finansų valdymo paslaugas tiekiančios bendrovės „Contomobile“ vadovės Jelenos Michailovos, šios paslaugos populiarumas išaugo kartu su per pandemiją veiklą internete vystančių parduotuvių skaičiumi.

„Per pandemiją mūsų klientų ratas stipriai išaugo dėl objektyvių priežasčių – vis daugiau įmonių, savo veiklą perkėlusių į internetinę erdvę, ieško geriausių būdų surinkti įmokas“, – sakė J.Michailova.

„Contomobile“ vadovės teigimu, šią įmonę partneriai renkasi dėl bene mažiausių kainų rinkoje, greitos integracijos, paslaugos stabilumo bei saugumo, išskirtinės klientų aptarnavimo kokybės:

„Esame atviri klientų pasiūlymams, itin operatyviai atsakome į kilusius klausimus. Tai, kad „Conto QuickPay“ lengva integruoti su daugeliu elektroninės komercijos platformų, taip pat vaidina svarbų vaidmenį. Noriu pabrėžti, kad mūsų mokėjimų inicijavimo paslauga atitinka tiek pradedančių, tiek patyrusių, dideles prekybos apimtis turinčių įmonių poreikius.

Be mokėjimo inicijavimo paslaugos verslo klientams „Contomobile“ siūlo internetinį savitarnos portalą (darbalaukio programėlės versija), specialiai išvystytą ir pritaikytą verslo klientų poreikiams.“

Partnerio nuotr./„Contomobile“ generalinė direktorė Jelena Michailova
Partnerio nuotr./„Contomobile“ generalinė direktorė Jelena Michailova

Pagrindiniai privalumai – patogumas ir greitis

MIP privalumais gali naudotis prekių ar paslaugų pardavėjai internetu, nepriklausomai nuo to, kokios apimties pardavimus jie vykdo. El.parduotuvėms tai – itin patogu, nes „Conto QuickPay“ MIP įskiepį yra itin lengva įdiegti, o tai padariusi parduotuvė gali rinkti mokėjimus iš Lietuvoje veikiančių bankų klientų.

Norint pradėti naudotis paslauga, užtenka pasirašyti „Conto QuickPay“ paslaugų gavimo sutartį ir įdiegti įskiepį. Tai atlikus, el.parduotuvių klientai iš karto galės saugiai atsiskaityti naudodami Lietuvoje veikiančių bankų ar kredito unijų sąskaitas.

Palyginus su iš pažiūros panašia „Bank Link“ paslauga, MIP naudojančioms el.parduotuvėms nereikia pasiekti susitarimų su kiekvienu banku atskirai, taip pat nereikia diegti skirtingų bankų įskiepių. „Conto QuickPay“ paslauga, ją lyginant tiek su „Bank Link“, tiek su atsiskaitymais mokėjimo kortelėmis, yra ir saugesnė, ir paprastesnė įdiegti bei valdyti, ir pastebimai pigesnė. Be to, atliekant daugiau pardavimų, transakcijų kaina dar labiau krenta.

Nuo įmokų rinkimo – iki finansų valdymo

„Contomobile“ savo klientams šiuo metu siūlo „Conto QuickPay“ įskiepį „OpenCart“, „Prestashop“, „Magento“, „WooComerce“ platformoms. Paslauga yra integruota su „Citadele“, „Swedbank“, „SEB“, ir Šiaulių bankais, o artimiausiu metu šį sąrašą papildys „Revolut“, „Luminor“, „Rato unija“ bei „LKU“ kredito unijų grupė.

El.parduotuvėms „Contomobile“ siūlo ne tik MIP sprendimą, bet ir kitas integruotas finansų paslaugas. Verslai, turintys sąskaitą šioje elektroninėje pinigų įstaigoje, ją gali paprastai susieti su įvairiomis verslo valdymo platformomis, taip pat rinkti įmokas, valdyti finansus ar atlikti momentinius tarptautinius bei vietinius mokėjimus.

APIE „CONTOMOBILE“

„Contomobile“ – tai mobili programėlė bei kompiuteriu pasiekiamas internetinės savitarnos portalas, teikiantis elektroninių finansų paslaugas verslui ir asmenims.

Įmonė siūlo daugiavaliutes IBAN sąskaitas kartu su moderniais įrankiais lėšoms siųsti, gauti ir valdyti keliomis valiutomis tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Verslo klientai gali naudotis kelių lygių parašų, operacijų iš buhalterinių sistemų importavimo, ISO išrašų, masinių pervedimų funkcijomis. Platforma taip pat siūlo el.parduotuvėms itin aktualią mokėjimų inicijavimo paslaugą „Conto QuickPay“.

„Contomobile“ yra UAB „Argentum Mobile“, Lietuvos Respublikoje registruotos įmonės, prekių ženklas, kuris yra licencijuojamas ir prižiūrimas Lietuvos banko kaip elektroninių pinigų įstaiga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius