Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Putinas pasiūlė Baltarusijai ir Kazachstanui kurti trijų valstybių valiutų sąjungą

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė, jog atėjo laikas deryboms dėl Rusijos, Baltarusijos ir Kazachstano valstybių valiutų sąjungos sukūrimo.
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, Kazachstano prezidentas Nursultanas Nazarbajevas ir  Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, Kazachstano prezidentas Nursultanas Nazarbajevas ir Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes sutarėme toliau koordinuoti monetarinę politiką. Manome, kad atėjo laikas kalbėtis ir apie valiutų sąjungos formavimo galimybes“, – po trijų valstybių vadovų susitikimo Kazachstano sostinėje sakė V.Putinas.

„Dirbant petys į petį, lengviau reaguoti į finansinius ir ekonominius pavojus, lengviau apsaugoti bendrą rinką“, – kalbėjo Rusijos prezidentas.

V.Putinas pabrėžė, jog šiemet teks priimti daugiau nei šimtą svarbių dokumentų dėl Euroazijos ekonominės sąjungos teisinės bazės stiprinimo, įskaitant naują Muitų kodeksą, bendrų elektros energijos, dujų naftos ir naftos produktų rinkų kūrimo koncepcijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius