Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 13 /21:26

Vladimiras Romanovas išvyko į Maskvą?

TV3 televizija pranešė, kad, jos šaltinių duomenimis, Ūkio banko pagrindinis akcininkas Vladimiras Romanovas išvyko iš Lietuvos.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

TV3 pranešė, kad V.Romanovas trečiadienio rytui buvo užsisakęs bilietą skrydžiui į Maskvą. Tačiau rezervacija buvo atšaukta. Televizijos šaltiniai skelbia, kad V.Romanovas visgi išvyko į Rusijos sostinę. 

Tiesa, pats V.Romanovas tokią informaciją neigia. Jis laidai „Info diena“ trečiadienį vakare teigė, kad šiuo metu yra Kaune.

Antradienį Generalinė prokuratūra pradėjo tyrimą dėl galimo didelės vertės turto iššvaistymo Ūkio banke. Prokuroras Simonas Minkevičius sakė, kad V.Romanovo buvimo vieta nežinoma, tačiau jis pabrėžė, jog V.Romanovas nėra niekuo įtariamas, įtariami banko vadovai. 

Antradienį, paskelbus apie tai, kad Ūkio banko veikla sustabdyta, žurnalistai bandė susisiekti su stambiausiu banko akcininku V.Romanovu, tačiau telefonu iki vakaro jis nebuvo pasiekiamas. Vakare jis visgi atsiliepė telefonu, tačiau nesileido į kalbas apie Ūkio banką. Į klausimą, ar šiuo metu yra Lietuvoje, jis atsakė klausimu: „O kaip jūs manot?“ Tačiau vėliau teigė esąs Lietuvoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius