-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMI: įmonėms šiandien paskutinė diena kreiptis dėl subsidijų

Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, kad 970 įmonių, kurios praėjusią savaitę sulaukė Mano VMI kvietimo kreiptis dėl subsidijų, turi galimybę tai padaryti iki šiandien dienos pabaigos, t. y. pateikti paraišką per Mano VMI iki lapkričio 22 d. imtinai, rašoma VMI pranešime spaudai.
Valstybinė mokesčių inspekcija
Valstybinė mokesčių inspekcija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Iš viso kvietimai išsiųsti 2,2 tūkst. įmonių, iš kurių paraiškas pateikė 1,2 tūkst. įmonių“, – teigia VMI Atrankos ir paramos auditui departamento vyr. patarėja Rūta Giedrienė.

VMI atstovė pažymi, kad į subsidiją pretenduoja tik tos įmonės, kurios sulaukė Mano VMI kvietimo, nes jų pagrindinė veikla yra Itin paveiktų sektorių sąraše ir jos atitinka dalį Aprašo1 kriterijų.

asibaigus terminui VMI įvertins, ar paraišką pateikusios įmonės atitinka visus kriterijus ir apie priimtą sprendimą dėl subsidijos informuos per Mano VMI.

Bendra numatyta subsidijų suma – 30 mln. eurų. Skirta subsidija bus apskaičiuojama pagal deklaruotus GPM ir pelno mokesčius už 2021 m. ir, priėmus teigiamą sprendimą, pervesta iki gruodžio 28 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius