Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMI sudarė galimybę internete pasitikrinti, ar verslo partneriai neįsiskolinę

Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, kad nuo ketvirtadienio visi mokesčių mokėtojai VMI interneto svetainėje gali patikrinti, ar jų verslo partneriai nėra skolingi biudžetui, ar laiku teikia verslo deklaracijas.
Planšetinis kompiuteris
Planšetinis kompiuteris / 123rf.com nuotr.

VMI sukūrė programą, kuria nemokamai gali naudotis visi mokesčių mokėtojai.

Ateityje bus galima sužinoti ir apie įmonių sumokėtus mokesčius. Programoje, būtina nurodyti juridinio asmens kodą, ir mokėtojui pateikiama aktuali informacija apie juridinio asmens mokestinę nepriemoką. Taip pat galima pasitikrinti, ar įmonė laiku teikia deklaracijas. Vartotojų patogumui pateikta nuoroda, kur galima rasti mokesčių mokėtojo viešai skelbiamus duomenis.    

„Programos atsiradimas buvo inspiruotas pačių mokesčių mokėtojų, kadangi jie norėjo sužinoti, ar jų partneriai elgiasi sąžiningai, ar jais galima pasitikėti“, - pažymi VMI prie FM viršininkas Dainoras Bradauskas, akcentuodamas, kad programa pateikia informaciją apie VMI administruojamus mokesčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius