-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 17 /19:55

WEF atšaukė 2021 metų viršūnių susitikimą Singapūre

Pasaulio ekonomikos forumas (WEF) pirmadienį paskelbė atšaukęs metinį pasaulio politikos, ekonomikos ir verslo elito susitikimą, planuotą rugpjūčio mėnesį Singapūre.
Pasaulio ekonomikos forumas
Pasaulio ekonomikos forumas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Deja, susidėjus tragiškai besiklostančioms aplinkybėms valstybėse ir regionuose, neaiškioms kelionių perspektyvoms, skirtingai vakcinavimo spartai ir nežinomybei dėl naujų [pandeminio koronaviruso] atmainų neįmanoma tokiu mastu, koks planuotas, surengti verslo, vyriausybių ir pilietinės visuomenės lyderių iš viso pasaulio... susitikimo“, – sakoma WEF pareiškime.

Šis susitikimas tradiciškai vyksta kasmet sausio mėnesį Davose Šveicarijos Alpėse, bet dėl koronaviruso krizės jau kelis kartus buvo atidėtas.

Ženevoje įsikūrusi institucija nurodė, kad kitas metinis susitikimas įvyks pirmojoje 2022 metų pusėje, o dėl tikslios datos ir vietos bus nuspręsta vėliau šiais metais.

„Tai buvo sunkus sprendimas, ypač atsižvelgiant į labai didelį mūsų partnerių suinteresuotumą susiburti ne tik virtualiai, bet ir asmeniškai, ir prisidėti prie greičiau atsigaunančio, įtraukesnio ir tvaresnio pasaulio“, – sakė WEF vykdomasis pirmininkas Klausas Schwabas.

„Tačiau... svarbiausias mūsų prioritetas yra visų sveikata ir saugumas“, – pabrėžė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius