-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Yra viešbučių pirkėjų, bet ne sandorių

Skelbimų apie parduodamus viešbučius – per akis, norinčių, tiktai dažniausiai lietuviškai nekalbančių, irgi netrūksta, tačiau pardavimo sandoriai tebėra retenybė, antradienį rašo „Lietuvos rytas“.
Rankų paspaudimas
Rankų paspaudimas / „Scanpix“/„Picture-Alliance“ nuotr.

Nemažai užsieniečių žvalgydamiesi Lietuvos rinkoje pasitelkdavo Lietuvos viešbučių ir restoranų asociaciją, tačiau, pasak šios organizacijos vadovės Evaldos Šiškauskienės, asociacijai tarpininkaujant neįvyko nė vienas sandoris.

E.Šiškauskienės teigimu, ypač pastaruoju metu į Lietuvą krypsta pirkėjų iš Rytų žvilgsniai:„Ukrainiečiai, rusai sujudo. Yra tokių šniukštinėtojų, kurie Lietuvoje, ypač Vilniuje, norėtų įsigyti viešbučių. Tačiau Lietuva labiau domisi Vakarų investicinės kompanijos. Jos norėtų nupirkti viešbutį, išplėtoti ir parduoti“.

Su tuo sutiko ir nekilnojamojo turto agentūros „DNB būstas“ atstovas Dalius Baltokas. Anot jo, Vakarų šalių investuotojus domina išskirtinai Vilniaus centre ir senamiestyje esančios viešbučiams tinkamos patalpos. Tačiau patraukliausioje miesto dalyje įsikūrusių viešbučių šeimininkai neskuba jų parduoti.

Nekilnojamoto turto portaluose galima išvysti parduodamą Vilniaus „Karoliną“, keletą viešbučių – Palangoje, Birštone ar Druskininkuose, vieną – Alytuje. Parduodami viešbučiai kainuoja ir 650 tūkst.eurų, ir 15 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius