Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiemos atostogos brangsta

Lietuviai kratosi pigių užsienio viešbučių ir geriau sumoka brangiau, bet atostogas patogiai leidžia 4-5 žvaigždučių viešbučiuose.
Jūra
Jūra / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Žiema Atostogos

Vis dar nėra populiarios ir kelionės išsimokėtinai. Jas perka nebent norintieji itin brangiai kainuojančios egzotinės kelionės, pirmadienį informuoja dienraštis „Lietuvos žinios“

Nors kelionių pardavėjai teigia, kad kol kas žmonės daugiau domisi nei perka, tačiau jau ir dabar, palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, pardavimas padidėjo 30–50 proc.

Lyginant šių metų išankstinio žiemos sezono pardavimo rezultatus su pernai, matyti, kad vidutinė poilsinės kelionės kaina padidėjo 10 procentų. Tai esą lėmė klientų noras gyventi komfortiškuose, aukštesnės klasės viešbučiuose.

Anksčiau populiarūs buvę 3 žvaigždučių viešbučiai šiuo metu sudaro itin mažą pardavimo dalį.

Anot kelionių organizatorių, kasmet daugėja slidinėjimo entuziastų. Nemaža jų dalis keliones organizuojasi savarankiškai, t. y. iš kelionės agentūros perka vieną konkrečią paslaugą – dažniausiai apgyvendinimą. Naujuosius metus lietuviai dažniausiai linkę sutikti šiltuosiuose kraštuose.

Pastebima, kad labai daug lietuvių organizuoja keliones savarankiškai, o per agentūras ir kitais kanalais ieško, kur galima apsistoti palankiausiomis kainomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius