-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Lietuva – jūrinė valstybė“ sužinosite, kokios pramogos ir poilsis laukia atgimusiame Šilutės uoste

Laidoje „Lietuva – jūrinė valstybė“ sužinosite, kokios pramogos ir poilsis laukia atgimusiame ir dar mažai kam žinomam Šilutės uoste.
Laida „Lietuva – jūrinė valstybė“
Laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ / Laidos kūrėjų nuotr.

Net didžiausi romantikai, išlepinti kelionių įspūdžių, nenusivils aplankę unikaliausius Lietuvos gamtos kampelius:  Mingės kaimą, Uostadvarį ir Krokų lankas. Prieš penkerius metus atgimęs Šilutės uostas šiandien geriau žinomas užsieniečiams, kurie su  jachtomis ir kateriais jau kuris laikas randa kelius per lietuviškąją Veneciją į Šilutės uostą.

Sunku patikėti, kad kitąmet šimtmetį švęsiantį uostelį kadaise lankydavo garlaiviai iš Klaipėdos, Tilžės ir Kauno. Tik šiame uoste vyksta žuvienės čempionatai, kuriuose savo sugebėjimus demonstruoja ne vien vietiniai žvejai. Laidos vedėjas, plaukiodamas kateriu su Šilutės vandens turizmo centro direktoriumi Rimgaudu Višinsku, stebėjosi, kad poilsiautojai dar neatrado tokio nuostabaus kampelio, kuriame  galima mėgautis ramybe.

O jos netrokštantys arba tokie, kaip gerbiamas laidos vedėjas, kuris nežino, ką veikti su meškere, irgi ras kuo „dūšią“ atgaivinti.

VIDEO: Laida „Lietuva – jūrinė valstybė“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius