Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuva – jūrinė valstybė“: Klaipėdoje šventė – baigti uosto gilinimo darbai ir laivo krikštynos

Birželio 30-osios sekmadienį, nauju laiku – 17.15 val. – jau vienuoliktąjį kartą šiame sezone prie televizijos ekranų žiūrovus vėl pakvies stebinanti ir informatyvi laida „Lietuva – jūrinė valstybė“.
Laida „Lietuva – jūrinė valstybė“
Laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ / R. Razmos nuotr.
Temos: 1 Šventė

Laidos kapitonas Henrikas bei žavioji jo partnerė Giedrė taps didžiulės uostamiesčio šventės liudininkais ir žiūrovams išduos net keletą paslapčių: iškilmingai bus pažymima vienerius metus trukusių uosto gilinimo darbų pabaiga, o taip pat Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija pakrikštys jau devintąjį savo kūdikį – gylių matavimo laivą „Lotas“, kurio krikštamote taps Klaipėdos miesto mero žmona Inga Grubliauskienė.

Taip pat laidoje gidas Igoris Ošnač žaviajai Giedrei papasakos molo atsiradimo istoriją ir jo paskirtį, juk ko gero ne kiekvienas žiūrovas žino, jog molas yra statinys uosto akvatorijai apsaugoti nuo bangavimo, ledonešio, užnešimo sąnašomis ir vienu galu (šaknimi) remiasi į krantą, antruoju (galva) išsikiša iki gylio, atitinkančio uostą lankančių laivų grimzlę.

Laidos pabaigai – šokanti Klaipėda. Henrikas ir Giedrė pasiners į net tris dienas trukusį šiuolaikinio šokio festivalį, kuriame konferencijas vedė ir įvairias šiuolaikinio šokio programas susirinkusiems smalsuoliams demonstravo Šiaurės ir Baltijos šalių trupės.

Unikali ir stebinanti laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ – jau šį sekmadienį, birželio 30-ąją, nauju laiku 17.15 val. per Lietuvos televiziją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius