-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuva – jūrinė valstybė“: kodėl Klaipėda tapo šalies sostine?

Jau paskutinį penkioliktąjį kartą šiame sezone, rugpjūčio 4-osios sekmadienį, prie televizijos ekranų vėl pakvies vasaros hitu tapusi laida „Lietuva – jūrinė valstybė“. Baigiamojoje šio sezono laidoje kalbėsime apie švarią, verslumu pasižyminčią, visą Lietuvą gydančią ir išskirtinai linksmintis mokančią Klaipėdą.
Laida „Lietuva – jūrinė valstybė“
Laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ / Laidos kūrėjų nuotr.

Pirmajame siužete laidos kapitonas Henrikas žiūrovams papasakos apie 33 valandas trukusią sudėtingą chirurginę operaciją, kurią ištvėręs pacientas visada savo gimtadienius švenčia su jam antrą gyvybę padovanojusiu Klaipėdos Universitetinės ligoninės personalu. Iš Henriko pasakojimų sužinosite, jog Klaipėdos Universitetinė ligoninė yra ypatingai stipri gydant onkologines ligas, o visa gydymui reikalinga įranga bei kvalifikuotas personalas gali per pusdienį ne tik diagnozuoti ligą, bet ir nustatyti jos atsiradimo priežastis bei pritaikyti efektyvų gydymą. Pažadame tikrai dėmesio vertą siužetą.

O ar tikite, kad Klaipėda pasižymi verslumu? Įsitikinsite tuo pasižiūrėję siužetą apie Klaipėdos LEZ – vieną iš pirmųjų ir efektyviausiai valdomų laisvųjų ekonominių zonų regione pagal pritrauktų investicijų ir sukurtų darbo vietų skaičių. Taip pat laidoje kalbėsime apie sukurtą naują, Europos Sąjungos ekologijos standartus atitinkančią atliekų tvarkymo sistemą Klaipėdos regione.

Ir kaip gi be Jūros šventės? Žinoma, savo žiūrovams dovanosime siužetą apie vos prieš keletą dienų praūžusią Jūros šventę, kuri bent trims dienoms tikrai paverčia Klaipėdą besilinksminančia šalies sostine.

„Iki kitų pasimatymų“ tarianti laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ – šį sekmadienį, rugpjūčio 4-ąją, 17.15 val., per Lietuvos televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius