Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Kam to reikia?!“ ir 15min.lt skelbia šešėliavimo konkursą moksleiviams!

Specialybės pasirinkimas yra vienas iš didžiausių iššūkių, su kuriuo susiduria moksleivis, rinkdamasis savo gyvenimo kelią po mokyklos baigimo. Sėdint mokyklos suole gali būti labai sunku nuspręsti, ar profesija, apie kurią svajoji, tikrai yra tokia pati kasdienybėje. O galbūt apsispręsti padėtų pažintis su tavo svajonių darbą jau dirbančiu žmogumi? Profesinės savanorystės iniciatyva „Kam to reikia?!“ kartu su naujienų portalu 15min.lt skelbia konkursą moksleiviams, padėsiantį jiems iš arčiau pažinti 4 profesijas!
Beata Nicholson, Daumantas Mikučionis, Edvinas Pakalnickas, Rimvydas Valatka
Beata Nicholson, Daumantas Mikučionis, Edvinas Pakalnickas, Rimvydas Valatka / 15min.lt ir asmeninio archyvo nuotr.

Šiais metais moksleivius pakviesime susipažinti su 4 savo srities profesionalais: savaitraščio „15min“ ir portalo 15min.lt vyriausiuoju redaktoriumi Rimvydu Valatka, nacionalinės elektros gamintojos Lietuvos energija, AB Gamybos departamento Planavimo tarnybos vadovaujančiu inžinieriumi Edvinu Pakalnicku, kulinarijos knygų autore ir TV laidų vedėja Beata Nicholson ir verslininku, kavinių tinklo „Coffee Inn“ akcininku bei apžvalgininku Daumantu Mikučioniu.

Jie papasakos, kokie darbai jų laukia kiekvieną dieną, ar tikrai svajojo dirbti tai, ką daro dabar, ar sprendimas, priimtas renkantis specialybę, buvo teisingas ir apie daugelį kitų dalykų.

Kelias ateinančias savaites portale 15min.lt skaitykite interviu su šiais profesionalais ir laimėkite galimybę tapti vieno iš jų „šešėliu“. Būdamas „šešėliu“, moksleivis turės galimybę praleisti dieną su pasirinktu žmogumi, pamatyti jo darbą iš arti, užduoti įvairiausius klausimus apie profesinį gyvenimą, su juo susijusius iššūkius ir sprendimus.

Dalyvauti šiame konkurse labai paprasta. Tau tereikia užsiregistruoti mums parašant su kuriuo profesionalu norėtum praleisti dieną ir paminint kodėl.

Moksleiviai, kviečiame jus registruotis iki kovo 1 d. el.pašto adresu info@kamtoreikia.lt!

Konkurso nugalėtojus paskelbsime kovo 15 d. portale 15min.lt. Konkurse gali dalyvauti bet kokio amžiaus moksleiviai. Šešėliavimo pamokos vyks Vilniuje arba Elektrėnuose, kur įsikūrusi Lietuvos energija, AB (diena ir laikas bus suderinti individualiai).

Speciali projekto „Kam to reikia?!“ rubrika

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius