-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dirbo dvi savaites: A.Ginevičius pasitraukė iš „Urban inventors“ vadovo pareigų

Dvi savaites koncerno SBA antrinei nekilnojamojo turto plėtros bendrovei „Urban inventors“ vadovavęs Adomas Ginevičius pasitraukė iš pareigų.
Adomas Ginevičius
Adomas Ginevičius / „Urban inventors“ nuotr.
Temos: 1 SBA

„Pasikeitus aplinkybėms, įskaitant asmenines, keliai išsiskyrė. Laikinai vadovo pareigas eis valdybos pirmininkas Lionginas Šepetys“, – teigiama BNS atsiųstame koncerno komentare.

Iš vadovo pareigų A.Ginevičius pasitraukė rugsėjo 16 dieną, rodo Registrų centro duomenys.

A.Ginevičius „Urban inventors“ generaliniu direktoriumi buvo paskirtas rugsėjo pradžioje ir pakeitė „Urban inventors“ nuo 2016-ųjų pabaigos vadovavusį L.Šepetį, kuris rugpjūtį išrinktas bendrovės valdybos pirmininku.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Lionginas Šepetys
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Lionginas Šepetys

A.Ginevičius yra vadovavęs Vokietijos ir Lenkijos įmonėms tuo pačiu pavadinimu „Arteta”, o Lietuvoje anksčiau jokioms bendrovėms nevadovavo. Jis buvo verslininko Nerijaus Numavičiaus netiesiogiai kontroliuojamų bendrovių „NDX group“ ir „NDX“ valdybose.

Kaip nurodo koncernas, A.Ginevičius taip pat buvo „NDX group“ verslo plėtros direktorius, užėmė įvairias vadovaujančias pozicijas šios grupės įmonėse Lenkijoje, Vokietijoje, Slovakijoje. Jis taip pat dirbo telekomunikacijų bendrovės „Telia Lietuva“ (tuomet „Teo LT“) Pardavimų plėtros bei planavimo departamento vadovu.

„Urban inventors“ šiuo metu Vilniuje plėtoja biurų pastato „Green Hall 3“, Kaune – biurų pastatų „Kauno dokas“ ir „Business leaders center“ projektus, Klaipėdos rajone stato gamyklą koncerno SBA įmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius