-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ateities visuomenės institutui vėl vadovaus jo įkūrėja dr. Erika Furman

Ateities visuomenės institutui (AVI) vadovauti grįžta jo įkūrėja dr. Erika Furman. Birželio 4 d. ji pradeda eiti instituto direktorės pareigas.
dr. Erika Furman
dr. Erika Furman / Asmeninio archyvo nuotr.

„Ateities visuomenės institutas toliau tęs mokslo, verslo ir meno sričių sinergijos skatinimą. Bus aktyviai veikiama ir viešoje erdvėje, inicijuojant mokslo, verslo ir kultūros sričių dialogą, taip pat planuojamas aktyvus instituto įtraukimas į Sumanios specializacijos strategijos, kuri apibrėžia mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros bei inovacijų skatinimo valstybinius prioritetus, įgyvendinimą, – planuojamas instituto veiklos kryptis nurodo dr. E.Furman

Dr. Erika Furman ‒ politikos ir sociologijos mokslų daktarė, ES struktūrinių fondų ekspertė, verslininkė, filantropė. Nuo 2003 m. iki 2014 m., atstovaudama verslui ir nevyriausybinėms organizacijoms – Lietuvos pramonininkų konfederacijai, Lietuvos spaustuvininkų asociacijai, Žinių ekonomikos forumui, Nacionalinei kūrybinių ir kultūrinių industrijų asociacijai – dalyvavo darbo grupėse, formuojant ūkio, švietimo ir kultūros politiką. Dr. E.Furman – ilgametė Lietuvos spaustuvininkų asociacijos prezidentė, 2015 m. apdovanota garbingiausiu spaudos pramonės apdovanojimu – „Spaudos Atlantu”.

Apdovanota LR Prezidentės Dalios Grybauskaitės už indelį į spaudos tradicijų puoselėjimą, VGTU – už verslo ir mokslo bendradarbiavimą. 2012-2014 m. dirbo kultūros ministro patarėja struktūrinių fondų politikos formavimo klausimais. Buvo viena iš Valstybės pažangos strategijos „Lietuva 2030“ ir Sumanios specializacijos rengimo eksperčių.

VšĮ „Ateities visuomenės institutas“ (AVI) įsteigtas 2012 m. Instituto misija – skatinti verslo, mokslo ir meno sričių bendradarbiavimą kuriant inovatyvius produktus ir paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius