Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Dana Inc.“ atidaro paslaugų centrą Vilniuje, įdarbins 100 žmonių

JAV dalių automobilių pramonei gamintoja „Dana Incorporated“ paskelbė atidaranti paslaugų centrą Vilniuje. Investicijos į jį neskelbiamos. 
Vyras dirba kompiuteriu
Vyras dirba kompiuteriu / Vida Press nuotr.

Naujame padalinyje dirbs apie 100 finansų ir apskaitos specialistų, kurie bendradarbiaus su „Dana“ padaliniais Europoje ir Turkijoje, pranešė užsienio investicijų plėtros agentūra„Investuok Lietuvoje".

Anot pranešimo, sprendimą kurtis Vilniuje lėmė tai, kad Lietuvos ekonomika ir politika stabili, žmonės kalba daug kalbų.

„Neabejojame Lietuvos specialistų talentais ir gebėjimais, ir nekantraujame pradėti bendradarbiavimą, kuris, kaip tikime, bus ilgas ir prasmingas“, – pranešime sakė „Danos“ viceprezidentas Jasonas Johnsonas.

Agentūros „Investuok Lietuvoje“ vadovo Manto Katino nuomone, „Dana“ atėjimas į Lietuvą rodo, kaip didžiosios pasaulinės bendrovės pastebi Lietuvą, kai ieško būdų pagreitint augimą Europos regione ir už jo ribų.

1904 metais įsteigta „Dana“ siūlo įvairius sprendimus keleivinio transporto priemonėms, sunkvežimiams, sunkiojo transporto priemonėms, pramoniniams ir stacionariems įrenginiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius