-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešimt dalykų, kuriuos kasdien daro laimės kūdikiai

Ar jūs kada nors norėjote būti lydimi nors šiek tiek daugiau sėkmės? Žinoma, kad taip. Ir žinoma, jūs toks galite būti! Šiais laikais gyvenimo tempas yra labai spartus, ir dažnai kasdien ne viską spėjame atlikti. Ką sėkmės lydimi žmonės daro kasdien, kad juos lydėtų dar didesnė sėkmė, jie būtų laimingesni ir jaustų balansą arba harmoniją savo gyvenime?
Pozityviai mąstantys žmonės – kiek išprotėję?
Sėkmės lydimi žmonės pasiekia savo tikslus ne tik dėl to, kas jie yra, bet kur kas dažniau dėl to, ką jie daro. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Darbas

Sėkmės lydimi žmonės pasiekia savo tikslus ne tik dėl to, kas jie yra, bet kur kas dažniau dėl to, ką jie daro. Jie tiesiog susikuria ir laikosi pozityvių įpročių, kurie jiems padeda pasiekti kitą, aukštesnį, lygį.

Taigi, dešimt dalykų, kuriuos šie žmonės daro kasdien:

1. Jie pabunda anksti.

Tyrimai rodo, jog sėkmės lydimi žmonės yra linkę keltis anksčiau, kad tinkamai pradėtų savo dieną. Ankstus rytas yra tinkamas metas apsvarstyti dalykus, kuriuos reikės padaryti. Daugeliui tokių žmonių yra būdinga rytinė rutina. Nepaisant įvairių galimų aplinkybių, jie kas rytą atlieka pratimus, medituoja, skaito spaudą. Kas svarbiausia, jie efektyviai ir tinkamai išnaudoją šį paros laiką.

2. Jie daro mankštą, sportuoja.

Norint sėkmingai vykdyti veiklą ir būti geriausiu, tu turi jaustis gerai. Tie, kuriems sekasi, žino, kad mankšta yra labai svarbi jų bendrai sveikatai ir savijautai. Bet kokia pratybų forma yra naudinga, ar tai būtų ėjimas į sporto salę, jogos klasę, vaikščiojimas ar bėgiojimas lauke ar tiesiog namuose atliekama mankšta.

3. Jie leidžia laiką su artimaisiais.

Skirti laiko žmonėms, kurie svarbūs jų gyvenime – tai būtinas dalykas sėkmei. Yra labai svarbu atsijungti nuo visų technologijų ir kitų trikdžių ir iš tiesų praleisti laiką su draugais, šeima ir sutuoktiniu ar sutuoktine.

4. Jie bendrauja, mezga ryšius ir sukuria tvirtus santykius.

Jau praeityje tie laikai, kai eidavai į renginius, kad susirinktum vizitines korteles. Šiuolaikinėje visuomenėje jūsų tinklas yra jūsų vertybė. Stiprių ir tvirtų ryšių kūrimas ilgalaikėje perspektyvoje yra raktas į bendrą sėkmę. Glaudus ir gilus bendravimas su kitais ir matymas, kuo jiems gali padėti ir būti naudingas – tai šiandieninė valiuta sėkmės lydimiems žmonėms.

5. Jie medituoja.

Vis daugiau ir daugiau aukščiausios grandies stambių įmonių vadovų ir verslininkų medituoja, kad labiau suprastų save ir atsipalaiduotų. Yra būtina plėtoti dvasinę, religinę praktiką ar tiesiog medituoti.

6. Jie džiaugiasi paprastais dalykais.

Niekada nebūna išorės aplinkybių, kurios nuolat pradžiugintų ir suteiktų laimės. Tokie žmonės nuolat siekia pasidžiaugti paprastais dalykais. Daugelis iš jų turi dėkingumo sąrašą, kur kasdien jie įrašo dalykus savo gyvenime, už kuriuos jie yra dėkingi.

7. Jie planuoja ir strateguoja tuomet, kuomet jaučiasi geriausiai.

Nesvarbu, ar planuoja savo gyvenimo strategiją, ar kuria ir ruošia verslo projektą, jie visuomet žino, kad geriausia atlikti sunkų planavimo darbą tuomet, kai jie jaučiasi geriausiai. Jie įsiklauso į savo kūną ir nustato kuomet jų energija yra didžiausia, ar tai būtų rytas, popietė ar vakaras, ir tuomet jie imasi veiklos.

8. Jie nusistato ribas.

Daugelis iš mūsų nori pasakyti viskam taip ir nori padėti kiekvienam. Jie, siekdami išsaugoti savo energiją, laiką ir erdvę, nusistato sau ribas. Nieko blogo nėra tame, kad pasakysi ne. Jie supranta, kad jie patys sau yra didžiausias arba geriausias turtas, tad jie visų pirma turi pasirūpinti patys savimi prieš tai, kai jie padės kam nors kitam.

9. Jie kontroliuoja savo finansus.

Jie nuolat seka ir kontroliuoja savo finansus. Labai naudinga žinoti, kur yra išleidžiami pinigai, ir iš kur jie gaunami.

10. Jie klausosi savo kūno.

Versle ir gyvenime šie žmonės įsiklauso į savo kūną ir į vidų. Visi jiems reikalingi atsakymai ateina iš vidaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius