Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių sporto centras pagaliau turi direktorių

Nuo 2019 metų vasaros Kėdainių sporto centras neturėjo pilnateisio vadovo. Iš užimamų pareigų pasitraukus beveik penkerius metus Centrui vadovavusiam Arnui Argustui, laikinai vadovo pareigas pradėjo eiti Tomas Pakštys. Šiemet jis laimėjo paskelbtą konkursą ir tapo pilnateisiu Sporto centro vadovu.
Kėdainių arena
Kėdainių arena / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Kėdainiai

Dar praėjusių metų vasarą rajono tarybai buvo pateiktas Kėdainių sporto centro nuostatų keitimo klausimas. Tai nebuvo tik administracinius pokyčius iniciavęs veiksmas – ilgus metus galėjusi pasiūlyti tik šiokią tokią popamokinę veiklą vaikams, ši ugdymo įstaiga pagaliau iš tiesų galės tapti tikrąją sportininkų kalve.

„Nepaisant to, kad mūsų įstaiga vadinasi Kėdainių sporto centru, lig šiol veikėme kaip švietimo įstaiga ir teikėme neformaliojo švietimo paslaugas. Tapus tikruoju sporto centru, pasikeitimai atvers vartus į gerokai platesnius sporinės veiklos vandenis.

Sporto centre kiekvienos sporto šakos ugdymo programą sudaro pradinio rengimo, meistriškumo ugdymo, meistriškumo tobulinimo ir didelio meistriškumo ugdymo pakopos. Atsiradus sportininkų rengimo sistemai galima orientuotis į sportinius rezultatus, galima sportininkus rengti nežiūrint jų amžiaus – čia bus galima ugdyti ir darželinukus, ir jau mokyklą baigusius žmones“, – pokyčiais džiaugėsi T.Pakštys.

Kėdainių sporto centrui pakeitus veiklos modelį, galima išplėsti įstaigos veiklą net ir komercinėje srityje. Kraštiečiams bus galima teikti ir sveikatinimo ar rekreacijos paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius