Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Kelių priežiūrai“ vadovaus Rolandas Rutėnas

Lietuvos valstybinius kelius prižiūrinčiai akcinei bendrovei „Kelių priežiūra“ vadovaus Rolandas Rutėnas. Jis pakeis iki šiol laikinas generalinio direktoriaus pareigas ėjusį Darių Zaliecką. Apie tai rašoma įmonės išplatintame pranešime.
Rolandas Rutėnas
Rolandas Rutėnas / „Kelių priežiūros“ nuotr.

R.Rutėnas turi daugiau nei 15 metų vadovavimo verslo įmonėms patirtį. Jis buvo bendrovių „Alna Intelligence“, „Ekonovus“ direktorius, taip pat BAIP ir „Alna“ finansų vadovas. R.Rutėnas pasižymi stipriomis vadovavimo, pokyčių valdymo, finansų kontrolės kompetencijomis.

„Darbas skirtingose verslo įmonėse R.Rutėnui leido sukaupti įvairios, taip pat ir „Kelių priežiūrai“ reikalingos patirties. Mes tikimės, kad naujasis vadovas tęs kartu su visa organizacija bei valdyba jau pradėtus darbus, įneš „naujo vėjo“ ją modernizuodamas ir sutelks visus darbuotojus siekti išsikeltų tikslų“, – teigia valdybos pirmininkas Vygantas Sliesoraitis.

Pasak naujojo generalinio direktoriaus, sprendimą prisijungti prie „Kelių priežiūros“ lėmė bendrovės specifika, jos svarba šaliai ir laukiantys įdomūs iššūkiai.

„Bendrovė kelia ambicingus tikslus, todėl tikiu, kad mano įgytos žinios, patirtis verslo įmonėse leis pritaikyti geriausias valdysenos praktikas ir sukurti modernią, efektyvią organizaciją“, – sako R.Rutėnas.

„Kelių priežiūra“ generalinis direktorius buvo atrinktas iš dvylikos pozicijai užimti tinkamiausių kandidatų. Atranką vykdė išorinė vadovų atrankos bendrovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius