-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Klaipėdos naftos“ valdyboje – britas Ianas Bradshaw

Suskystintų gamtinių dujų (SGD) ir naftos terminalų operatorės „Klaipėdos nafta“ valdyboje dirbs ilgametę patirtį dujų ir naftos versle turintis britas Ianas Bradshaw. 
Bendrovė „Klaipėdos nafta“ stiprina bendradarbiavimą su Baltarusijos naftos kompanija.
Bendrovė „Klaipėdos nafta“ stiprina bendradarbiavimą su Baltarusijos naftos kompanija. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Įmonės Stebėtojų taryba sausio 2 dieną paskyrė penktą – nepriklausomą valdybos narį – jis laimėjo konkursą, kuriame dalyvavo per 30 kandidatų, pranešė bendrovė.

„Klaipėdos naftos“ Stebėtojų tarybos pirmininkas Eimantas Kiudulas pabrėžė, kad į valdybą ieškota žmogaus, kuris galėtų prisidėti, įgyvendinant įmonės strateginius tikslus – vystyti tarptautinius SGD projektus ir toliau plėsti Klaipėdos SGD terminalo vertę.

„Ian Bradshaw kandidatūra visiškai atitiko mūsų keltus kriterijus ir lūkesčius. Tai ambicingas žmogus, kuris strategiškai galvoja apie verslo pokyčius ir iššūkius. Jo požiūris, vertybės ir įspūdinga tarptautinės veiklos patirtis dujų ir naftos sektoriuje lėmė mūsų sprendimą pasirinkti būtent šį kandidatą“, – sakė E.Kiudulas.

I. Bradshaw dalyvavo, įgyvendinant didelės vertės projektus visame pasaulyje – jis daugiau nei 20 metų dirbo su tarptautiniais „Shell“ projektais, buvo bendrovės „Shell International Exploration and Production“ verslo vystymo direktorius, dirbo tarptautinėje dujų ir naftos bendrovėje „BG Group“, o pastaruosius trejus metus buvo bendrovės „Trans Adriatic Pipeline AG“ vykdomasis direktorius bei vadovavo energetikos projektų plėtrai Pietų Europoje.

„Klaipėdos naftos“ valdyboje taip pat dirba jos pirmininkas Giedrius Dusevičius, „Lietuos geležinkelių“ generalinis direkorius ir buvęs „Klaipėdos naftos“ vadovas Mantas Bartuška, Energetikos ministerijos atstovas Dainius Bražiūnas bei Bjarke Polsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius