-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje įkurta verslių moterų organizacija IBWN skaičiuoja nares ir užsienyje

Šių metų pradžioje susikūrusi verslių moterų organizacija – International business women network (IBWN) jau skaičiuoja kelias dešimtis narių, tarp jų – ir užsienio šalyse. Pirmasis vasaros dalykinis ir pramoginis renginys birželio 19 dieną vyko šalia Alytaus įsikūrusiame „Tarzanijos“ pramogų parke, jame dalyvavo ir narės iš Rumunijos, Airijos.
IBWN renginys
IBWN renginys / Organizatorių nuotr.

Verslios moterys vasaros renginiui pasirinko šalia Alytaus, prie Nemuno įsikūrusį nuotykių parką „Tarzanija“. Sąskrydžio laiką dalindamos rimtam darbui ir pramogoms IBWN narės kūrė darbo komitetus, svarstė, kaip plėsti organizacijos veiklą, skatinti narystę, siekti žinomumo, skleisti gerąją verslo patirtį. Pramogų metu narės dar geriau susipažino vienos su kitomis.

Į IBWN vasaros sąskrydį pasveikinti dalyves atvyko Vilniaus Prekybos, pramonės ir amatų rūmų direktorius Sigitas Leonavičius bei Alytaus miesto savivaldybės vicemerė Jurgita Šukevičienė. Jie išreiškė palaikymą ir sveikino jauną organizaciją, stiprinančią verslumo tradicijas bei ieškančią veiklos tarptautinėje rinkoje.

IBWN steigėjos – tai penkios verslo taisykles išmanančios moterys – Laura Kovaliovaitė, Kristina Aleknienė, Vilma Eidukynaitė, Vilma Jankienė ir Rūta Abeciūnienė, gyvenanti JAV. Moterys išsikėlė tikslą užauginti stiprų tarptautinį verslių moterų tinklą.

Jau dabar veikia IBWN filialas Klaipėdoje, o bendroje tinklo veikloje dalyvauja verslininkės iš įvairių Lietuvos miestų – Kauno, Panevėžio, Alytaus. Į renginį atvykusios IBWN narės iš Rumunijos ir Airijos iš arčiau susipažino su kitomis narėmis, kūrė naujus bendradarbiavimo planus. Verslo moterys buriasį į tinklą siekdamos dalintis patirtimi tarpusavyje ir su patirties dar stokojančiomis jaunomis verslu besidominčiomis moterimis, ieškodamos verslo kontaktų bei eksporto galimybių.

„Mes dideliais žingsniais judame pirmyn. Didėja narių skaičius, tačiau sieksime ne kiekybės, o kokybės. Be minėtų Airijos ir Rumunijos šalių, užmegzti kontaktai su Moldovos, Gruzijos, JAV moterų organizacijomis. Rugsėjį IBWN delegacija vyks į Moldovą, spalį – į JAV, lapkritį planuojame surengti didelį tarptautinį moterų forumą LR Seime. Svarbiausia, mes augame, esame vieningos, turime ambicingų tikslų ir kviečiame verslo moteris tapti mūsų tinklo narėmis“, – sakė IBWN prezidentė L. Kovaliovaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius