Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos spaustuvininkų asociacijai nuo šiol vadovaus „Zoombook“ įkūrėjas Artūras Karosas

Lietuvos spaustuvininkų asociacijos (LISPA) taryba išrinko naują vadovą. Jos pirmininku tapo Artūras Karosas, UAB „BALTO“ generalinis direktorius, žinomas ir kaip inovatyvios fotoknygų kūrimo sistemos „Zoombook“ įkūrėjas.
Kava
Lietuvos spaustuvininkų asociacijai nuo šiol vadovaus „Zoombook“ įkūrėjas Artūras Karosas / Fotolia nuotr.

Pasak naujojo LISPA tarybos pirmininko, jis sieks Lietuvos spaudos pramonės vienijimosi, didesnio bendradarbiavimo Lietuvos ir užsienio rinkose, skatins įmones diegti inovacijas, stiprins nacionalinį ir tarptautinį spaudos pramonės įvaizdį. „Asociacija turėtų būti moderni, dinamiška organizacija su stipriais tarptautiniais ryšiais, gera vidine ir išorine komunikacija, teikianti reikšmingą naudą savo nariams, atstovaudama jiems aukščiausio lygio valstybinėse institucijose, skatinanti spaudos pramonės plėtojimą ir žinomumą Lietuvos bei užsienio rinkose“, – pabrėžia Artūras Karosas. 

LISPA tarybos pirmininkas Artūras Karosas
LISPA tarybos pirmininkas Artūras Karosas

A.Karosas yra penktasis LISPA Tarybos pirmininkas nuo asociacijos įkūrimo. Iki jo tarybai yra pirmininkavę: Gediminas Citukas, Stanislovas Jurkuvėnas, dvi kadencijas Saulius Jokužys, Saulius Mudėnas.

Lietuvos spaustuvininkų asociacija įkurta 1994 m. Organizacija profesiniu ir bendros veiklos pagrindu jungia pažangias sėkmingai veikiančias spaustuves, susijusių veiklų įmones, mokymo institucijas. Šiuo metu asociacija vienija 30 narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius