-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterų verslumas: kaip išnaudoti skaitmeninės rinkodaros galimybes ir pasiekti sėkmės?

Šiandien pradėti verslą tampa vis paprasčiau, o naudojantis interneto ir skaitmeninės rinkodaros įrankiais galima įgyti pagreitį tiek karjeroje, tiek ir versle. Šių galimybių ypač aktyviai imasi moterys - kuria naujus verslo projektus, taiko priemones, įgauna ir gilina žinias per kokybiškus mokymus, kurie dažnai yra net nemokami.
Vaida Zibalytė ir Mantas Povelauskas
Vaida Zibalytė ir Mantas Povelauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip tą padaryti 15min studijoje pasakoja „Digital Academy“ lektorius Mantas Povelauskas ir verslininkė, vaikų intelekto lavinimo mokyklų tinklo Lietuvoje „Menar“ įkūrėja Vaida Zibalytė.

Pasak jų, galimybių tobulinti savo įgūdžius yra labai daug: įvairūs mokymai, seminarai, kursai nuotoliniu būdu – atrasti sau tinkamą formą gali kiekviena.

M.Povelausko teigimu, viena aktualiausių temų, kuria kreipiasi moterys – kaip internete pritraukti daug klientų. Taip pat – kaip sėkmingai veikti socialinėje medijoje bei kaip „Google“ įrankiai gali padėti verslo plėtrai.

„Jei versli moteris nusprendžia daryti verslą pati viena, tada mokymų spektras labai platus: nuo strateginių iki praktinių dalykų“, – studijoje pasakojo M.Povelauskas.

Savo patirtimi pasidalijo ir V.Zibalytė. Į verslą ji, kaip ir daugelis moterų, pasuko išėjusi motinystės atostogų. „Idėja gimė keliaujant su vaiku. Pagalvojau, kad verta pabandyti – juk nieko neprarasiu. Labai svarbu tikėti tuo, ką darai. Pradžia nebuvo lengva, o tai dabar išsiplėtojo į 1400 vaikų mokyklą“, – sakė ji siekdama paskatinti ir padrąsinti kitas moteris.

Visą pokalbį žiūrėkite čia:

VIDEO: Moterų verslumas: kaip išnaudoti skaitmeninės rinkodaros galimybes ir tapti sėkmingai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius