-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigas paliekantis Lrt.lt vyriausiasis redaktorius V.Laučius dirbs RESC

Prie Rytų Europos studijų centro analitikų ir bendradarbių rato prisijungia žurnalistas Vladimiras Laučius. Centro puslapyje rašoma, kad V.Laučius, kaip asocijuotas RESC ekspertas, prisidės prie projektų, susijusių su žiniasklaidos raštingumo ugdymu, dezinformacija ir jos užkardymo priemonėmis įgyvendinimo.
Vladimiras Laučius
Vladimiras Laučius / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Kadangi mes išlaikome save iš projektų, o jų spektras kasmet tik plečiasi, ne viską gali aprėpti dabartinė komanda. Todėl jau kurį laiką prie veiklų savo žiniomis prisideda žinomi konkrečių sričių specialistai. Tiek praktinė, tiek analitinė-akademinė Laučiaus patirtis tikrai prisidės gerinant su informacine erdve susijusių projektų realizavimą“, – pažymėjo RESC vadovas Linas Kojala.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Linas Kojala
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Linas Kojala

Ketvirtadienį pranešta, kad V.Laučių pareigose pakeis Mindaugas Jackevičius. Buvęs lrt.lt portalo vyr. redaktorius LRT toliau ves laidą „Dienos tema“, kurs savo autorinę laidą LRT Plius kanale.

Anksčiau V.Laučius dirbo LRT.lt portalo vyriausiuoju redaktoriumi, yra vadovavęs žinių agentūros ELTA politikos skyriui, buvęs naujienų portalo Alfa.lt vyr. redaktoriumi, savaitraščio „Veidas" vyr. redaktoriaus pavaduotoju, žurnalo „IQ" vyriausiuoju redaktoriumi, naujienų portalo DELFI politikos apžvalgininku, dėstė politinę komunikaciją magistrantams VU Komunikacijos fakultete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius