-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus ir Kauno oro uostus palieka vadovas Olafas Martensas

Vilniaus ir Kauno oro uostams vadovaujantis Olafas Martensas palieka darbą Lietuvos oro uostuose, o po paskutinės jo darbo dienos kovo 23 d. sostinės ir Kauno oro uostai turės laikinuosius direktorius, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Olafas Martensas
Olafas Martensas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

O.Martenso teigimu, priimti tokį sprendimą jį paskatino asmeninės priežastys.

„Darbas Lietuvos oro uostų komandoje suteikė neįkainojamos profesinės patirties ir galimybę įgyvendinti projektus, svarbius visos šalies mastu. Todėl nusprendžiau, kad po sėkmingai pasiektų tikslų atėjo metas pokyčiams.

Išeidamas noriu nuoširdžiai padėkoti visiems kolegoms už pademonstruotą pasitikėjimą manimi, jų degančias akis ir paramą. Vilniaus oro uosto komanda ne kartą įrodė savo profesionalumą ir atkaklumą siekiant tikslų, todėl neturiu abejonių, kad jų dėka didžiausias šalies oro uostas ir toliau džiugins savo rezultatais ir idėjomis taip būdamas pavyzdžiu kitiems“, – komandai dėkojo O.Martensas.

Iš savo pareigų pasitraukus O.Martensui, Vilniaus oro uostui laikinai vadovaus Justinas Stepšys, šiuo metu einantis Komercijos departamento Neaviacinių paslaugų skyriaus vadovo pareigas. Laikinojo Kauno oro uosto direktoriaus postas atiteks šių oro vartų Operacijų skyriaus vadovui Tomui Urbonui.

Laikinąjį vadovą šiuo metu turi ir Palangos oro uostas. Po jam vadovavusio M.Gelžinio paskyrimo į Lietuvos oro uostų generalinio direktoriaus vietą šias pareigas laikinai pradėjo eiti Algirdas Makulavičius, iki šiol vadovavęs Palangos oro uosto Operacijų skyriui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius