Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvaras Zinkevičius tapo nauju „Viasat“ ir „Viaplay“ komunikacijos vadovu

Skaitmeninės televizijos „Viasat“ ir vaizdo transliacijų internetu platformos „Viaplay“ komunikacijos vadovu tapo Žilvaras Zinkevičius, rašoma pranešime spaudai.
Žilvaras Zinkevičius
Žilvaras Zinkevičius / Asmeninio archyvo nuotr.

JAV bendrovė „Providence Equity Partners“ baigė įsigijimo procesą ir tapo iki šiol „MTG“ valdytų nemokamos ir mokamos televizijos, taip pat interneto bei radijo verslų Baltijos šalyse savininke. Naujoji kompanija „All Media Baltics “planuoja investuoti daugiau nei 10 mln. eurų į vystymąsi bei technologijas, kurios leis pasiūlyti produktus ir paslaugas, atitinkančias reiklių žiniasklaidos vartotojų poreikius, tuo pačiu metu užtikrinant, kad vartotojai ir toliau gaus aukštos kokybės turinį įvairiose platformose.

„Kartu su naujųjų savininkų atėjimu, Viasat komandos laukia smagus iššūkių metas – turime būti greitesni, lankstesni ir pateisinti ne tik naujų savininkų, ne tik partnerių, bet svarbiausia – klientų lūkesčius. Planuojame atnaujinti įrangą, pasiūlyti kanalus aukščiausia raiškos kokybe ir daugiau interaktyvių paslaugų. Džiaugiuosi, kad komandą sustiprins tikras savo srities profesionalas, o būdamas ir aistringu sporto bei kino gerbėju, Žilvaras puikiai supras nuolat kintančius vartotojų lūkesčius“, – sako „Viasat“ komercijos vadovė Lietuvai Monika Žvinklytė.

Žilvaras Zinkevičius turi keturiolikos metų patirtį komunikacijos srityje. Prieš prisijungiant prie „Viasat“ ir „Viaplay“ komandos, Ž.Zinkevičius patirtį kaupė dirbdamas su didžiausiais verslo klientais komunikacijos agentūrose „Maniakai“ ir „Idea Prima“. Anksčiau septynerius metus vadovavo ryšių su visuomene agentūrai „Avenire“ būdamas vykdančiuoju direktoriumi. Savo profesinius įgūdžius Ž.Zinkevičius nuolat gilina įvairiuose tarptautiniuose seminaruose ir mokymuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius