Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antrojo „Hilton“ viešbučio sostinėje atidarymo planai – atidėti

Pasaulinė pandemija pakoregavo antrojo „Hilton“ viešbučio Vilniuje statybas. Su „Vičiūnų“ grupe susijusi įmonė pasauliniam tinklui priklausančio viešbučio statybos darbus planavo baigti šių metų pabaigoje, tačiau dabar šis terminas stumiamas į kitus metus.
Prie Energetikos ir technikos muziejaus iškils „DoubleTree by Hilton“ viešbutis
Prie Energetikos ir technikos muziejaus iškils „DoubleTree by Hilton“ viešbutis / Bendrovės vizualizacija

Viešbutį plėtojanti su „Vičiūnų“ grupe susijusi įmonė „Rinktinės investicijos“ keičia planus dėl netoli Mindaugo tilto statomo viešbučio atidarymo, rašo vz.lt.

Generaliniu rangovu 2018 m. pabaigoje statyti 174 kambarių 4 žvaigždučių viešbutį „DoubleTree by Hilton“ buvo pasirinktas AB „Panevėžio statybos trestas“. Tuomet skelbta, kad statybas ketinama baigti per dvejus metus – šių metų pabaigoje.

Dabar „Vičiūnų“ atstovai jau kalba apie vėlesnį terminą. Pasak jų, įmonė stebi situaciją dėl COVID-19 sulėtėjusioje apgyvendinimo paslaugų rinkoje ir dalį darbų pastūmė į kitus metus.

„Vičiūnai group“ atstovai 15min tvirtino, kad projektas neužšaldytas, darbai vyksta – tiesa, dauguma jų šiuo metu vyksta po žeme, todėl iš šono nelabai matomi, tad slenkasi tik pats darbų pabaigimo grafikas.

„Darbus tęsiame ir vykdome savo įsipareigojimus miestui, naujos požeminės ekspozicijų salės statybos toliau vyksta. Kalbant apie viešbutį, statybas taip pat tęsiame, tik darbų eiliškumas, atsižvelgiant į situaciją dėl COVID-19, yra pakoreguotas. Dauguma darbų vyksta po žeme, todėl nėra labai matomi iš šono. Stebime situaciją dėl COVID-19 sulėtėjusioje apgyvendinimo paslaugų rinkoje, dalį darbų pastūmėjome į kitus metus ir, jei rinka rodys atsigavimo ženklų, esame pasirengę viešbutį užbaigti kitąmet“, – teigė „Vičiūnai group“ komunikacijos vadovas Mindaugas Snicorius.

Antrasis „Hilton“ viešbutis statomas prie Energetikos ir technikos muziejaus Rinktinės gatvėje. „Vičiūnų grupė“ į „DoubleTree by Hilton“ investuoja per 30 mln. eurų.

Viešbutį su Energetikos ir technikos muziejumi sujungs lauko terasa, taip pat bus įrengta papildoma 1 tūkst. kv. m ploto ekspozicijos salė. Pastaroji – „Vičiūnų grupės“ įsipareigojimas muziejui. Ant „DoubleTree by Hilton“ stogo bus įrengtas „Sky“ baras, suprojektuoti konferencijų ir SPA centrai, baseinas bei restoranas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius