Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: naujų namų apžiūra Pilaitės oazėje

„Namai dar „nepriduoti“ „Statybos inspekcijai“, bet, jei reikia raktelių po eglute Kalėdų rytui, galime pagelbėti“, – šypsosi statytojo atstovė Ž.Belousova.
„Bitėnų Oazė“
pagrindinė / Aruodas.lt nuotr.

Nors oficialūs butų „Bitėnų oazė pardavimai, pašnekovės teigimu, planuojami vasario – kovo mėnesiais, žvalgytis jų reikėtų jau dabar.

Besidominčius nauju būstu ir norinčius įsigyti butą Pilaitėje, „Bitėnų oazėje“, statytojai kviečia į tris naujai statomus projektus. Jau įsibėgėjo antrasis statybų etapas, o su juo – rezervacijos ir pardavimai.

Atvykus bus galima tiesiogiai pabendrauti su objektų vystytojais, pasisemti idėjų arba pasiderėti dėl būsimų šeimos namų kainų. Registruotis reiktų paspaudus šią nuorodą.

Svarbu: dėl šalyje paskelbto karantino ir siekiant apsaugoti klientus registracija į apžiūrą šeštadienį, gruodžio 12 d., 11-16 val., yra būtina! Registruotis reiktų lankomiausiame šalies NT portale Aruodas.lt. Į objektus galima atvykti pasirinkus pageidaujamą laiką ir statytojo atstovui jį patvirtinus. Norėdami aplankyti šiuos objektus, registruokitės čia.

Aruodas.lt nuotr./„Bitėnų oazė“ – namai naujai pradžiai ​
Aruodas.lt nuotr./„Bitėnų oazė“ – namai naujai pradžiai ​

„Bitėnų oazė“ – jaunoms šeimoms

Pridėtinę „Bitėnų Oazės“ namų vertę lemia strategiškai patogi gyvenamoji vieta: aplink miškų ir ežerų draugija (iki artimiausio ežero 10 minučių pėsčiomis), vos 20 minučių – ir jūs jau miesto centre.

Šalia naujojo kvartalo – vos už dviejų minučių – autobusų stotelė, netrukus atsidarys prekybos centras, M. Mažvydo progimnazija bei Pilaitės gimnazija, valstybiniai ir privatūs darželiai.

Atokiau nuo centrinės Pilaitės dalies įsikūręs ramus mažaaukštės statybos kvartalas turtingas gamtos, kuri neatsiejama šios vietovės dalis.

Šalia Salotės ir Gilužio ežerai, Pilaitės miškų masyvas. Ieškantiems pabėgimo iš miesto šurmulio – tai – idealus variantas. Rengiant šį gyvenamųjų namų projektą apjungta gamta, erdvė ir šiuolaikinio žmogaus patogumas.

Projekto vystytojai ir statytojai orientuojasi į jaunas šeimas, todėl visi butai su liftais, sandėliukais ir erdvėmis, kurios pakankamai lengvai keičiamos“, – apie vieną idealesnių gyvenamųjų projektų šeimoms pasakoja statytojo atstovė.

Aruodas.lt nuotr./Galimybė apžiūrėti namus suteikiama gruodžio 12 d., 11-16 val., tiesa, tik iš anksto užsiregistravusiems portale Aruodas.lt
Aruodas.lt nuotr./Galimybė apžiūrėti namus suteikiama gruodžio 12 d., 11-16 val., tiesa, tik iš anksto užsiregistravusiems portale Aruodas.lt

„Žmonėms patinka skirtingi to paties buto variantai: vieni nori daugiau erdvės ir mažiau pertvarų, kitiems gi, priešingai, mieliau daugiau sienų. Mes suteikiame galimybę išplanavimą pasirinkti patiems, kas žmogui aktualiau. Siūlome didelę įvairovę skirtingo išplanavimo butų, kurie gali būti skirti investicijai, dviejų asmenų šeimynai ar gausesnei šeimai“, – sako Ž.Belousova.

Didžioji dalis butų orientuoti į vidutines pajamas gaunančius vilniečius, tiesa, viršutiniai aukštai – jau išskirtiniai, su erdviomis terasomis, taigi jie – didesnes pajamas gaunantiems.

Žada šviesų gyvenimą

Kai kuriuose mažaaukštės statybos Pilaitės butuose jau atlikta dalinė apdaila: įrengtos dvigubo gipso kartono pertvaros, tinkuotos sienos, trijų kambarių butuose – rekuperacinė sistema. Planuojama, kad jau vasarį beveik visi darbai turėtų būti pabaigti.

Projekto vystytojai atskleidžia, kad gyventojų laukia grindinis šildymas bei patogios terasos (nuo 8 – 35 kv.m) iš Sibiro maumedžio.

„Jis natūraliai impregnuotas, taigi daug aukštesnės klasės nei pušis. Šią žaliavą renkasi vertinantys natūralumą“, – paaiškina Ž.Belousova.

Pirkėjai gali rinktis butus nuo 30 iki 65 kv. metrų ploto, jų kaina svyruoja nuo 53 tūkst. iki 112 tūkst. eurų. Trijuose statytojų namuose įrengta 111 butų. Penktojo aukšto butai – su išskirtinai didelėmis maumedžio lentų terasomis ar balkonais. Iš šių butų atsiveria puiki panorama į mišką ir jo ūkus.

„Butai penktame aukšte su panoraminiais langais galėtų būti aktualiausi dirbantiems iš namų, nes saulė keliaus juose visą dieną iš rytinių langų link vakarinių. Įsigiję trijų kambarių butus, namuose džiaugsis šviesa net iš dviejų pusių: rytų ir pietų, pietų ir vakarų ir pan.“, – šviesų ir erdvų gyvenimą „Bitėnų oazės“ naujakuriams žada nekilnojamojo turto brokerė.

Tinka ir biurų erdvėms

Statytojo atstovė tikina, kad gyvenamųjų namų projektas „Bitėnų oazė“ atitinka rinkos poreikį: „Šiuo metu kaip tik itin trūksta kokybiškai įrengtų trijų kambarių butų. Jų atsiperkamumas kiek mažesnis nei mažesnių butų, bet tai – patikima investicija. Juolab, kad ir pačios Pilaitės turto kaina nuolat kyla“.

Aruodas.lt/ Naujų NT projektų apžiūra Pilaitėje
Aruodas.lt/ Naujų NT projektų apžiūra Pilaitėje

Pirkėjai į tai taip pat atsižvelgia: įsigiję būstą šiame rajone sau, rezervuoja butus tėvams ar vaikams.

Tarp namų išlaikyti dideli atstumai, butai statomi ne nuomai, o šeimoms gyventi, todėl gyvenvietė jauki ir patogi.

Visus naujakurius „Bitėnų Oazės“ plėtotojai nemokamai konsultuoja dėl apdailos darbų atlikimo, o jeigu reikia – juos ir atlieka.

Planuojama, kad greta Bitėnų ir Gilužių gatvės sankirtų (pavadinimai kilę nuo šalia tyvuliuojančių ežerų) duris atvers ir dvylika komercinės paskirties patalpų. Taigi tai – galimybė susikurti nedidelius verslus šalia Pilaitės gyvenamųjų namų.

Taip pat planuojama įrengti požeminių ir antžeminių automobilių statymo vietų, įvairaus dydžio sandėliukų bei garažų. Savaitgaliais ir po darbo naujakurių lauks čia pat įsikūręs sporto klubas, lauko treniruokliai, vaikų žaidimo aikštelės, maudynės ežeruose, pasivaikščiojimai bei futbolas šalia esančiame parke.

Daugiau informacijos apie projektą statytojai suteiktų užsiregistravus portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius