Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besidairantiems būsto – 350 naujų butų „Ozo parko“ gyvenvietėje

Nekilnojamojo turto projektų plėtros bendrovė „Realco“ pradėjo paskutinį statybų etapą – pirkėjams pasiūlė 350 naujų butų „Ozo parko“ gyvenvietėje. Viename populiariausių Vilniaus kvartalų bendrovė iki 2018 metų pastatys keturis naujus daugiabučius.
Šiandien gyvenvietę su patogia infrastruktūra ir žaliuojančiu parku drąsiai vadiname populiaria ir vertinama pirkėjų.
Šiandien gyvenvietę su patogia infrastruktūra ir žaliuojančiu parku drąsiai vadiname populiaria ir vertinama pirkėjų. / Projekto partnerio nuotr.

Puikiai vertinama pirkėjų

„Šiandien gyvenvietę su patogia infrastruktūra ir žaliuojančiu parku drąsiai vadiname populiaria ir aukščiausiais balais įvertinta pirkėjų. Savo būstą „Ozo parke“ surado jau 1200 šeimų, statomuose namuose pardavėme 90 procentų butų“, – sakė „Realco“ pardavimų direktorius Marijonas Chmieliauskas.

Naujieji butai, kuriuos „Realco“ pasiūlė pirkėjams, suprojektuoti keturiuose daugiabučiuose. Šie penkiaaukščiai namai bus B energetinio efektyvumo klasės. Butai bus 1–4 kambarių, jų plotas sudarys nuo 38 iki 78 kv. metrų. Vidutinė 1 kvadratinio metro kaina šiuose „Ozo parko“ namuose sudaro 1580 eurų.

Visi butai bus su balkonais, suprojektuotos uždaros ir saugios vaikų žaidimo aikštelės. Pirmojo aukšto butuose numatytos terasos. Daugiabučiuose veiks liftai, po namais suplanuoti sandėliukai ir stovėjimo vietos automobiliams, todėl vidiniai kiemai bus žali, erdvūs, jaukūs.

Ypatingą dėmesį namus supančiai natūraliai gamtai skyrę projektuotojai išsaugojo medžius, numatė žaliąsias erdves.

Projekto partnerio nuotr./„Ozo parkas“
Projekto partnerio nuotr./„Ozo parkas“

Aukšta pastatų kokybė

„Ozo parko“ gyventojų apklausos rodo, kad tarp svarbiausių kriterijų, kuriais remdamiesi pirkėjai renkasi butus „Ozo parke“, yra ne tik žalia aplinka, bet ir aukšta pastatų kokybė.

„Namų statyboms naudojame išimtinai kokybiškas medžiagas: silikatines plytas, ypatingos kokybės PVC langų profilius su dvigubais stiklo paketais, energiją taupančius radiatorius“, – vardino M.Chmieliauskas.

Gyvenvietės namai pasižymi šiuolaikiškais statybiniais sprendimais, kurie garantuoja patogumą.

„Visus, gyvenvietėje apsilankiusius pirmą kartą, maloniai nustebina liftai, įrengti keturių-penkių aukštų namuose. Atrodytų, smulkmena, tačiau šis sprendimas patogus ir mažylių turinčioms mamoms, ir senjorams“, – pasakojo M.Chmieliauskas.

Kanadiečių vizija pasiteisino

Šiandien jau akivaizdu, kad „Ozo parko“ vizija pasiteisino. Šios teritorijos koncepciją kūrė viena garsiausių pasaulyje erdvių planavimo ir projektavimo kompanijų – Kanados „Forrec Ltd.“.

Projekto partnerio nuotr./„Ozo parkas“
Projekto partnerio nuotr./„Ozo parkas“

Kvartalas padalytas į tris zonas. Vienoje jų – prekybos centras „Ozas“, „Vichy“ vandens parkas, „Siemens“ arena, būsimasis DELFI sporto centras. Kitoje – gyvenamieji namai, nuo gatvių atskirti verslo centrais, kurie tarsi siena saugo gyventojus nuo triukšmo.

Tarp visuomeninės ir gyvenamosios teritorijų įsiterpia Ozo (keturių tvenkinių) parkas. Jis užtikrina, kad „Siemens“ arenos renginių lankytojai neims trikdyti gyventojų ramybės, o patiems gyventojams sukuria jaukia ramybės oazę.

Realco logo

www.ozoparkas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius