-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atvirų durų dienos – pagalba pirkėjui renkantis naują būstą

Prekės pasirinkimo įpročiai – individualūs: vieni renkasi intuityviai,kitiems prireikia ilgų svarstymų įsigyjant net ir nebrangų daiktą. Tačiau esama ir bendrų tendencijų – pavyzdžiui, Lietuvoje dalis žmonių nesiryžta pirkti batų ar drabužių internetu dėl vienintelės priežasties –nesinori pirkti katę maiše. O kaip yra su naujo būsto pirkimu, kuris yra kone vertingiausias ir brangiausias turtas, įsigyjamas per gyvenimą?
Gyvenamųjų namų kompleksas „LightHouse"
Gyvenamųjų namų kompleksas „LightHouse"

Pastaraisiais metais ir ypač paskutiniaisiais mėnesiais nekilnojamojo turto ekspertai, ekonomikos specialistai, komercinių bankų analitikai sutaria, kad Lietuvoje jau baigėsi nekilnojamojo turto rinkos sąstingis. Naujų daugiabučių rinkoje matyti vis daugiau sandorių bei naujų projektų. Gyventojų pasitikėjimas nekilnojamojo turto kompanijomis lemia suaktyvėjusį naujų būstų įsigijimą vos prasidėjus statyboms, kai būsimieji naujakuriai turi galimybę pamatyti būsto planą tik dokumentuose.

Net kai perkame būstą jau pastatytame daugiabutyje, išsirinkto buto vaizdą sudaro tik sienos, durys ir langai. NT vystytojai šioje situacijoje skuba gyventojams į pagalbą, kviesdami į atvirų durų dienas naujuose projektuose, kur gyventojų laukia iki pat interjero detalių įrengti butai. Juos būsimi naujakuriai gali tiesiog „pasimatuoti“: pagulėti lovoje, išsitiesti kušetėje, palaistyti gėles dideliame balkone, išgerti kavos moderniai įrengtoje virtuvėje ar tiesiog pasisemti idėjų žvelgiant į svetainėje ant sienos kabantįpaveikslą.

Pasak vienos didžiausių nekilnojamojo turto vystymo ir plėtros bendrovių Lietuvoje „MG Valda“  Pardavimų skyriaus vadovo Manto Umbraso, naujo būsto pirkimas – malonus, tačiau dažniausiai nemažai laiko reikalaujantis procesas.

„Būstą žmonės renkasi skirtingai: vieniems ir tarp neglaistytų sienų lengva pamatyti savo svajonių būsto vizijas, planuoti, kur ir kas stovės, kitiems paprasčiau save įsivaizduoti jau įrengtame bute, į kurį gali kraustytis kad ir kitą dieną, vos atsinešęs šlepetes. Organizuojame atvirų durų dienas, kad būsimiems pirkėjams parodytume visas alternatyvas: butus su daline ar pilna apdaila bei visiškai įrengtus butus iki smulkiausių interjero detalių. Kartais pavaikščioję po įrengtus butus žmonės pasisemia idėjų ir perkelia kai kurias patikusias detales, badus ar interjero sprendimus į patikusį neįrengtą butą, todėl pasivaikščioti po skirtingais stiliais įrengtus butus bet kokiu atveju naudinga“, – teigia M. Umbrasas.

Kalbinta „Berry“ baldų ir interjero detalių salono dizainerė Jūratė Putytė pripažįsta, kad įsirengti naują būstą – kartais tikras iššūkis ir daug fantazijos reikalaujantis procesas. „Lietuvoje vis dar mažesnė dalis naujakurių naudojasi interjero dizainerių paslaugomis ir leidžia sau pamiršti naujo būsto įrengimo rūpesčius. Kita vertus,kai kurie žmonės nori patys įsirengti savo naują būstą ir tiki, kad tik jie tai padarystinkamiausiai. Pirkėjai, atvykę į baldų saloną, teigia, kad išsirinkti naujus baldus ne visuomet lengva, nes salone jie atrodo vienaip, o naujame būste gali sudaryti ir kitokį įspūdį. Baldo išvaizdos savitumas priklauso ne tik nuo paties baldo, bet ir nuo apšvietimo, interjero detalių, vietos kambaryje ir kitų baldų. Dėl šios priežasties stengiamės bendradarbiauti su nekilnojamojo turto vystytojais ir atvirų durų dienomis suteikti gyventojams galimybę pamatyti, kaip baldai atrodo namuose, o ne tik baldų salone“, – teigia „Berry“ baldų ir interjero detalių salono atstovė.

Pasak „MG Valdos“ Pardavimų skyriaus vadovo, atvirų durų dienos būsimiems naujakuriams suteikia išskirtinę galimybę – sutaupant laiko atlikti visas reikalingas procedūras vienoje vietoje. „Gyventojai gali ne tik įsivaizduoti, kaip bus įrengtas jų naujasis butas bei kokiais baldais ir interjero detalėmis papuošti kambariai, tačiau čia pat įvertinti savo finansines galimybes ir pasikonsultuoti dėl būsto paskolos“, – teigia M. Umbrasas.

Viename iš „MG Valdos“ naujai vystomų daugiabučių projektų „LightHouse“ atvirų durų dienos vyks lapkričio 22-24 dienomis. Visi jose apsilankę turės galimybę „pasimatuoti“ iki smulkiausių detalių įrengtus skirtingų interjerų butus, apžiūrėti butus su daline ar pilna apdaila, pasikonsultuoti su banko ekspertu dėl būsto paskolos. Visų atvykusiųjų lauks malonios staigmenos. Gyventojai, kurie nuspręs įsigyti naujus būstus, gaus papildomą 10 000 litų nuolaidą.

Apie „LightHouse“

„LightHouse„ – pirmieji protingi daugiabučiai gyvenamieji namai Vilniuje. Šilumą namuose bus galima reguliuoti prisijungus kompiuteriu iš bet kurio pasaulio kampelio ar valdymo skydeliais, esančiais kiekviename bute – šildymo kontrolės sistema leidžia nustatyti norimą temperatūrą atskiruose kambariuose, skirtingu paros laiku. Visuose butuose įdiegtas automatizuotas duomenų nuskaitymas iš apskaitos įrenginių. IP kameromis stebimas įvažiavimas į požeminę automobilių stovėjimo aikštelę, namų teritoriją ir laiptines, tad prisijungus kompiuteriu galima viską matyti kada panorėjus. Uždarame kieme ir aptvertoje namų teritorijoje įrengtas specialus apšvietimas, landšafto specialistai suprojektavo išskirtinį ir jaukų kiemą, kuriame bus pasodinta daugiau nei 1000 naujų augalų, sukurtos poilsio ir laisvalaikio erdvės, lavinantys žaidimai vaikams, lauko treniruokliai sportuojantiems.

„LightHouse“ namų kompleksui parinkta patogi vieta Vilniaus Šeškinės ir Fabijoniškių rajonų sankirtoje, iš kur net ir pėstute galima greitai pasiekti didžiuosius prekybos centrus ir kitus svarbius objektus. Visai šalia įsikūrę vaikų darželiai, mokyklos, maitinimo įstaigos ir viešojo transporto stotelės. Vilniaus senamiestis ir miesto centras – vos už dešimties minučių kelio nuo naujųjų „LightHouse“ namų.

Atvirų durų dienos „LightHouse“ namuose vyks lapkričio 22 dieną nuo 12 iki 17 val. ir lapkričio 23 – 24 dienomis nuo 10 iki 17 val. Daugiau informacijos www.lhouse.lt arba tel. +370 611 22272. Šiomis dienomis perkantiems butą – net 10 000 litų nuolaida!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius